Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νότα Μία»
ALPHA, 20.00
Τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να είναι αυτοί που θα περάσουν στον τελικό, διεκδικώντας έως και 5.000 ευρώ. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.
Παιδική ταινία κιν. σχεδίων
«ΡΙΟ» STAR, 13.10
Ο Μπλου, ένας παπαγάλος που ανήκει σε σπάνιο είδος, ζει μια προστατευμένη ζωή στη Μινεσότα, αφού όταν ήταν μωρό τον είχαν αρπάξει λαθρέμποροι από το τροπικό δάσος της Βραζιλίας. Ο Μπλου, που δεν έμαθε ποτέ να πετάει, πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του, αλλά ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν, η Τζούελ. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια στο Ρίο, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής. (ΗΠΑ, 2011, 84′)
Ξένη ταινία
«Frontera» ALPHA, 24.00
Ο Μιγκέλ, ένας βιοπαλαιστής πατέρας και σύζυγος, αναγκάζεται να περάσει παράνομα τα σύνορα Μεξικού – Αριζόνας αναζητώντας απεγνωσμένα εργασία για την οικογένειά του. Καθώς όμως περνά από τη γη του πρώην σερίφη Ρόι, ένα τραγικό γεγονός θα τον βάλει στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν η έγκυος σύζυγος του Μιγκέλ πέφτει θύμα διεφθαρμένων Μεξικανών που ελέγχουν το πέρασμα των συνόρων, καθώς προσπαθεί να βρεθεί κοντά στον άντρα της. Ωστόσο, ο πρώην σερίφης δεν έχει παραιτηθεί εντελώς από την αναζήτηση της αλήθειας πίσω από τα γεγονότα. Σύντομα, οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα. Πρωταγωνιστούν οι Εύα Λονγκόρια, Μάικλ Πένια, Εντ Χάρις, Εϊμι Μάντιγκαν. (ΗΠΑ, 2014, 94′)

HeliosPlus