Τηλεπαιχνίδι
«Still standing»
ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Ο γάμος του Διονύση και της Αλίνας πλησιάζει και όπως όλοι φαντάζονταν, το ζευγάρι έχει σκοπό να κάνει έναν γάμο απλό, πολιτικό, με λίγους καλεσμένους, χωρίς στολισμό και μπομπονιέρες. Κι ενώ οι Χαμπέοι αρχικά έχουν δεχτεί αυτόν τον εναλλακτικό, για τα δικά τους δεδομένα, γάμο, τα σχόλια του κόσμου δεν τους αφήνουν σε ησυχία και αυτοί, με τη σειρά τους, τους μελλόνυμφους. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Διονύσης και η Αλίνα αποφασίζουν τελικά να παντρευτούν με παπά, και έτσι η δαιμόνια Χαρούλα είναι σίγουρη πως θα τους αλλάξει γνώμη και για τα υπόλοιπα. Λογαριάζει, όμως, χωρίς την Αλεξάνδρα, της οποίας οι εναλλακτικές απόψεις βρίσκουν σύμφωνη τη νύφη.
Ξένη ταινία
«Η µέρα της Βαστίλης»
STAR, 22.10
Ο Μάικλ είναι μετρ σε μικροκλοπές και ξαφρίζει τους πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα, παρά μόνο όταν είναι πλέον πολύ αργά. Μια μέρα όμως θα κάνει το μεγάλο λάθος. Κλέβει μια τσάντα που δεν έπρεπε και μπαίνει αυτόματα στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό το απίστευτο μπέρδεμα, ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στον δρόμο του. Πρωταγωνιστούν οι Ιντρις Ελμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κέλι Ράιλι, Χοσέ Γκαρσία. (Αγγλία/Γαλλία, ΗΠΑ, 2016, 86′)

HeliosPlus