ΕΡΤ1
15.00-17.00 ΣΑΜΑΡΑ: ΔΑΝΙΑ –ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ζ)
18.00-20.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΓΑΛΛΙΑ –ΠΕΡΟΥ (Ζ)
21.00-23.00 ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ –ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζ)
01.00-03.00 ΣΑΜΑΡΑ: ΔΑΝΙΑ –ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μ)
03.00-05.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΓΑΛΛΙΑ –ΠΕΡΟΥ (Μ)
ΕΡΤ3
11.00-13.00 ΡΟΣΤΟΦ: ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ –ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Μ)
01.00-03.00 ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ –ΚΡΟΑΤΙΑ (Μ)
Ελληνική σειρά


«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Ο Ορφέας επιτίθεται στην Ελένη και την κατηγορεί ότι έβαλε εραστή στο σπίτι. Η Τατιάνα έχει βάλει μια διακριτική φρουρά να παρακολουθεί την Αννα, όμως ο Ορφέας τούς εντοπίζει. Η σχέση της Αμαλίας και του Θεοχάρη κρέμεται από μια λεπτή κλωστή… Ο Στέφανος και η Ολγα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να «ξεγλιστρήσουν» από τα παιδιά τους και να περάσουν λίγες ώρες μαζί. Ο Νικόλας και ο Χάρης πάνε στις Σπέτσες και ακολουθούν τα ίχνη του κυκλώματος της παιδικής πορνογραφίας.
Ξένη σειρά


«Fatal vows» ΣΚΑΪ, 00.30
Ο Κρεγκ και η Κάρεν Κάλερ απολάμβαναν μια ζωή γεμάτη αφθονία και ανέσεις, σε ένα εύπορο προάστιο του Τέξας. Κάτω από την επιφάνεια όμως, ο γάμος τους έκρυβε ένα εκρηκτικό μείγμα σεξουαλικών εμμονών, καταπίεσης και διαστροφής. Ετσι, μια σπίθα ήταν αρκετή για να καταστρέψει τον γάμο τους και ό,τι άλλο είχαν χτίσει μαζί.
Ξένη ταινία


«Δημόσιος κίνδυνος» STAR, 22.00
Την περίοδο της μεγάλης οικονομικής ύφεσης στην Αμερική ο Τζον Ντίλινγκερ ήταν ο πλέον καταζητούμενος γκάνγκστερ της χώρας, με «ειδικότητα» στις ληστείες τραπεζών. Μάλιστα, είχε καταφέρει να δημιουργήσει γύρω από το όνομά του έναν τέτοιο μύθο που τον παρουσίαζε ως σύγχρονο Ρομπέν των Δασών και υπερασπιστή των αδυνάμων. Ο Μέλβιν Πάρβις ήταν ο εντεταλμένος από τις Αρχές τιμωρός, που ανέλαβε να συλλάβει όλα τα μεγάλα ονόματα της μαφίας, τους επονομαζόμενους εν δυνάμει «Δημόσιους Κινδύνους», ώστε να αποκατασταθεί το κύρος της αστυνομίας στις συνειδήσεις των πολιτών. Ο Ντίλινγκερ όμως αποδείχθηκε πολύ δύσκολος αντίπαλος ακόμα και γι’ αυτό το λαγωνικό αλλά και ολόκληρο το αστυνομικό σώμα. Πρωταγωνιστούν οι Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζόνι Ντεπ, Κρίστιαν Μπέιλ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Λίλι Σομπιέσκι. (ΗΠΑ / Ιαπωνία, 2009, 127′)

HeliosPlus