Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια»
ΑΝΤ1, 00.45
Ο Πέτρος χωρίζει με τη Δανάη, η Κατερίνα το μαθαίνει και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Χριστόφορος μετά την τυχαία συνάντηση με την Ιωάννα ψάχνει μανιωδώς να βρει το τηλέφωνό της από τον Ευτύχη, που όμως δεν του το δίνει. Η Ιουλία προτείνει στον Αντώνη να μείνουν με την Πηνελόπη σε ένα πολύ ωραίο σπίτι, που όλως τυχαίως βρίσκεται κάτω από το δικό της. Παράλληλα η Βιολέτα αρχίζει να «καβαλάει το καλάμι» με τη συμμετοχή της στη σειρά.


Ξένη σειρά
«Μετά τον Εσκοµπάρ: Κωδικό όνοµα JJ»
EΡΤ2, 23.40
Χάρη στην κατάθεση του «Ραμμένου», οι Αρχές βρίσκουν τις κρυψώνες του JJ και συλλαμβάνουν τον «Κάσπα». Στο μεταξύ, οι αντάρτες απάγουν διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ξένους πολίτες, έναν καλλιτέχνη και τον γερουσιαστή Τομάς Νούνιες.


Ξένη ταινία
«Αδίστακτα πρόσωπα»
ALPHA, 24.00
Ο πράκτορας του FBI Σον Aρτσερ προσπαθεί να εντοπίσει μια βόμβα που έχει τοποθετήσει σε άγνωστο σημείο του Λος Aντζελες ο αδίστακτος τρομοκράτης Κάστορ Τρόι, τον οποίο προσπαθεί εδώ και χρόνια να συλλάβει ως υπεύθυνο για τον θάνατο του παιδιού του. Μετά την ενέδρα που έστησε σε αυτόν και στον αδελφό του, ο Κάστορ Τρόι θα πέσει σε κώμα χωρίς να μπορεί να μιλήσει. Ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται η βόμβα είναι ο αδελφός του Πόλαξ. Ο Σον θα προβεί σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση που θα του επιτρέψει να «αποκτήσει» το πρόσωπο του Κάστορ πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεγελάσει τον Πόλαξ, για να του αποσπάσει το ακριβές σημείο της βόμβας. Τα πράγματα όμως γίνονται πιο πολύπλοκα όταν και ο Τρόι κάνει ακριβώς το ίδιο, αφού συνέλθει από το κώμα. Πρωταγωνιστούν: Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Αλεν, Τζίνα Γκέρσο, Νικ Κασσαβέτης. (ΗΠΑ, 1997, 138′)

HeliosPlus