Μουντιάλ 2018 – Ρωσία
ΕΡΤ1
15.00 Αίγυπτος – Ουρουγουάη
18.00 Μαρόκο – Ιράν
21.00 Πορτογαλία – Ισπανία
Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νόταµία… βραδιάτικα» ALPHA, 21.50
Η Αση Μπήλιου, ο Σόλων Τσούνης και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έρχονται απόψε στο «Νότα Μία… Βραδιάτικα». Το ζώδιο πόσων τραγουδιστών γνωρίζει η Αση; Θα καταφέρει ο Γιάννης να ανατρέψει τα προγνωστικά; Θα βγάλει ασπροπρόσωπο το «Σόι» του ο Σόλων; Η Αση ερμηνεύει το «Rolling in the deep», ο Γιάννης τραγουδάει με το συγκρότημά του, τους RadioAct, και ο Σόλων παίρνει το μικρόφωνο για να μας θυμίσει το «Λιωμένο παγωτό». Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται σε γνωστά τραγούδια και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Ο Αχιλλέας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κάμψει τη Βασιλίνα και ο Λεωνίδας ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μένη για να την εκδικηθεί. Ο Δαμιανός κατασκοπεύει τη Βάνα για να αντλήσει πληροφορίες για τη Σοφούλα, ενώ η Σύλβια εξακολουθεί να αναζητεί τον πατέρα της βρίσκοντας νέα ίχνη του. Ο Βλάσης δεν εμφανίζεται στο ραντεβού του με τη Μίκα και θα πρέπει να κάνει πολλές θυσίες αν θέλει να τον συγχωρέσει.


Ξένη ταινία
«Μέχρι τέλους» ΣΚΑΪ, 00.30
Ο βετεράνος πράκτορας της CIA Εβαν Λέικ (Νίκολας Κέιτζ) ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την υπηρεσία επειδή πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Ο νεαρός πράκτορας που εκπαιδεύει, όμως, λίγο πριν από την οριστική του αποχώρηση του αποκαλύπτει κάποια απόρρητα στοιχεία για τον παλιό του εχθρό, τον στυγνό τρομοκράτη Μπανίρ (Αλεξάντερ Καρίμ) που όλοι θεωρούσαν νεκρό. Καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Μπανίρ ζει, ο Λέικ καταστρώνει το δικό του σχέδιο εκδίκησης που θα τον ωθήσει σε ένα ταξίδι στην Ευρώπη και μια μάχη με τον ορκισμένο του εχθρό. (ΗΠΑ, 2014, 94′)

HeliosPlus