Μουντιάλ 2018
ΕΡΤ1, 17.30
Στη Ρωσία θα διεξαχθεί εφέτος το Μουντιάλ, με πρεμιέρα σήμερα, με την τελετή έναρξης στις 17.30 και τη μετάδοση του αγώνα Ρωσία – Σαουδική Αραβία στις 18.00 από το στάδιο «Λουζνικί» της Μόσχας.
Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Ο Αλέξανδρος με την Αννα περνάνε μια ολόκληρη ημέρα μέσα στο σπίτι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Η επανασύνδεσή τους είναι πια γεγονός. Παράλληλα, η Μαργκώ με τον Στρατηγό ετοιμάζουν σχέδιο για να αμυνθούν ενάντια στον εκβιασμό του Τόνυ. Η Αμαλία καλεί τη Βέρα σε δείπνο και ο Θεοχάρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ορφέας είναι έξω φρενών με την Ελένη και της δίνει διορία για να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι. Ο Στέφανος με την Ελπίδα έρχονται σε αντιπαράθεση με αφορμή τη μικρή Αλκυόνη.
Ξένη σειρά
«Fatal vows»
ΣΚΑΪ, 00.30
Οταν η Νάνσι Λιόν πέθανε στο νοσοκομείο υπό μυστηριώδεις συνθήκες, οι πρώτες υποψίες έπεσαν στον εν διαστάσει σύζυγό της. Σύντομα όμως άρχισαν να προκύπτουν και άλλοι ύποπτοι: μήπως ο δολοφόνος ήταν ο αδελφός της; Μήπως η Νάνσι αυτοκτόνησε; Ή μήπως προσπάθησε συνειδητά να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της για τον επικείμενο θάνατό της;


Ξένη ταινία
«Το τελικό χτύπηµα»
STAR, 00.15
Ο Κρις έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια το εγκληματικό παρελθόν του ως λαθρεμπόρου. Τώρα κερδίζει λεφτά δουλεύοντας ως υπάλληλος εταιρείας security για να συντηρήσει τη γυναίκα και το παιδί του. Οταν όμως ο κουνιάδος του μπλέκει άσχημα με έναν αδίστακτο έμπορο ναρκωτικών, τον Μπριγκς, ο Κρις αναγκάζεται να επιστρέψει στην παρανομία για να τακτοποιήσει το χρέος του κουνιάδου του και να προστατέψει την οικογένειά του που απειλείται. Πρωταγωνιστούν οι Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζιοβάνι Ριμπίσι κ.ά. (ΗΠΑ/Αγγλία/Γαλλία, 2012, 100′)

HeliosPlus