Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή»
ANT1, 19.00
Ο Παύλος γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως ο Αρης ήταν κοντά στη Ζωή κατά τη διάρκεια της γέννας και ότι «ξέχασε» να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους. Η Μαρίνα, ενώ στριμώχνει τον Βίκτωρα για τη δολοφονία του Θωμά, μαθαίνει για τον ερχομό του μωρού στον κόσμο. Παρ’ όλο που αισθάνεται ότι χάνει το παιχνίδι, αποφασίζει να το αντιμετωπίσει ψύχραιμα. Αντίθετα ο Παύλος είναι έτοιμος να επιτεθεί στον Αρη για τη συμπεριφορά του, όμως ο Μάρκος επεμβαίνει πείθοντάς τον να συγκρατηθεί για το καλό της σχέσης του με τη Ζωή.


Ξένη σειρά
«Μετά τον Εσκοµπάρ: Κωδικό όνοµα JJ»
ΕΡΤ2, 23.40
Ο JJ κηρύσσεται αθώος για την υπόθεση με το LSD, ενώ ενοχοποιείται ο «Χημικός». Η Λορένσα δολοφονείται από τον Καστανιέδα, ενώ η Τζένιφερ δολοφονείται στο Μαϊάμι από έναν έμπορο ναρκωτικών.
Ξένη ταινία
«Ο λαβύρινθος»
STAR, 22.00
Ο Τόμας ξυπνά μέσα σε ένα ασανσέρ το οποίο κινείται προς τα επάνω. Oταν η πόρτα ανοίγει, έρχεται αντιμέτωπος με μια «αγέλη» αγοριών που τον καλωσορίζουν στην Κοιλάδα. Ο Τόμας και τα υπόλοιπα αγόρια δεν γνωρίζουν υπό ποιες συνθήκες βρέθηκαν σε αυτό το μέρος και η γνώση τους σχετικά με τη νέα τους κατοικία περιορίζεται στο αινιγματικό και πελώριο άνοιγμα που σχηματίζεται κάθε πρωί στον θεόρατο τσιμεντένιο φράχτη που τους περιβάλλει –μια πόρτα που οδηγεί σε έναν αχανή και τρομακτικό λαβύρινθο. Οταν βραδιάζει, ο λαβύρινθος ξανακλείνει και ανά τριάντα ημέρες ένα καινούργιο αγόρι καταφθάνει. Εκείνο όμως που θα τους ξαφνιάσει είναι η απρόσμενη άφιξη του πρώτου κοριτσιού, της Τερέζα, η οποία καταφθάνει στον Λαβύρινθο μόλις μία βδομάδα μετά τον Τόμας, σπάζοντας την περιοδικότητα των ανεξήγητων, κατά τ’ άλλα, αφίξεων. Πρωταγωνιστούν οι Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο, Γουίλ Πάουλτερ, Πάτριτσια Κλάρκσον. (ΗΠΑ/Αγγλία, 2014, 119′)

HeliosPlus