Στον «Γευσιγνώστη» Ιουνίου μαγειρεύουμε με λαχανικά και φρούτα του καλοκαιριού

Στο τεύχος, που κυκλοφορεί την Κυριακή 17 Ιουνίου με το «ΒΗΜΑ» Κεφτέδες του καλοκαιριού.

-Οι καλύτεροι ντοματοκεφτέδες και 15 ακόμη υπέροχες συνταγές! Ο εμβληματικός ντοματοκεφτές της Σαντορίνης, πρωτότυποι αγγουροκεφτέδες-αποκάλυψη, χορταστικοί κεφτέδες του πασά και πολλοί ακόμη, με υλικά και αρωματικά της εποχής

Επίσης,

-Τα μυστικά της τέλειας μοσχαρίσιας μπριζόλας: καλοψημένη στο μπάρμπεκιου και ζουμερή σε 12 βήματα.
-Σαλάτες με φρούτα. Ροδάκινα και κεράσια τρυπώνουν στις σαλάτες, ανακατεύονται με σπανάκι, βλίτα, αλμυρά ή λευκά τυριά και ξηρούς καρπούς και δημιουργούν πρωτότυπα πιάτα.
-Vegan σουβλάκια. Αλλάζουμε τα πάντα στο αγαπημένο μας street food – εκτός από τη γεύση.
-Τα πιο ωραία μωσαϊκά. Αποφασίσαμε να τα «πειράξουμε» λίγο παίζοντας με άλλα υλικά με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη γεύση και στην εμφάνιση.
-Στην Κρήτη φάγαμε σαν Μινωίτες: Μία αμερικανίδα αρχαιολόγος, η Τζέρολιν Μόρισον, ένας οργανισμός πολιτισμού, το Branding Heritage και η Βρετανική Σχολή αναβίωσαν ένα μινωικό γεύμα και ήμασταν εκεί.
-Γιάννης Τόμπας: Συναντήσαμε στην καρδιά του Μανχάταν τον νεαρό Ελληνα που μαγειρεύει για την Αριάννα Χάφινγκτον, τριγυρίζει στην κουζίνα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και «τάισε» μελιμακάρονα την Οπρα.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!