Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή»
ANT1, 19.00
Ο Αρης ζητάει εξηγήσεις και η Μαρίνα ψάχνει τρόπο να παρουσιάσει σαν σύμπτωση την ταυτόχρονη εμφάνιση της Σάρας και της Αλίκης Σταματίου. Ο Παύλος από την άλλη απόλυτα ειλικρινής με τη Ζωή τής αποκαλύπτει όλο το παρελθόν του με τη Μαρίνα. Η Ζωή σοκαρισμένη από την αποκάλυψη του ζητάει να μιλήσει και στον Αρη. Ο Διονύσης με την Κική αποφασίζουν να συζήσουν. Την ίδια ιδέα όμως έχει και ο Μάρκος με τη Σοφία, που σημαίνει ότι η Χρυσάνθη θα μείνει μονάχη. Η Τέση κάνει μία προσπάθεια να σώσει τη σχέση της με τον Βίκτωρα παρότι και η ίδια η Μαρίνα τη συμβουλεύει να χωρίσει.
Τηλεπαιχνίδι
«Deal»
ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ξένη ταινία
«Ναυμαχία»
STAR, 22.00
Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο όμως που αγνοούν είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα όσο και στη στεριά. Αυτό όμως που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη και δυνατή που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τέιλορ Κιτς, Ριάνα, Ταντανόμπου Ασάνο. (ΗΠΑ, 2012, 116′)

HeliosPlus