Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Ο Αρης αντιμετωπίζει με θάρρος τον Βίκτωρα και του ξεκαθαρίζει πως η παρτίδα έχει χαθεί για εκείνον. Προτιμά να τα τινάξει όλα στον αέρα, παρά να ξεπλύνει έστω και ένα ευρώ παραπάνω μέσω της Τράβελφαν. Η Ζωή βρίσκει τον φάκελο της υιοθεσίας και ο Παύλος μαθαίνει τα ονόματα των γονιών του. Ο Αρης ανακοινώνει σε όλους ότι η αμνησία είναι παρελθόν, ενώ οι «επενδυτές» εγκαταλείπουν τον Βίκτωρα στο έλεος των τραπεζών.

«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Ο Βλάσης και ο Αχιλλέας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν τον Αγγέλου από τα χέρια της Μένης, την ίδια ώρα που ο Λεωνίδας αποφασίζει να τη χωρίσει οριστικά. Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας συναντιούνται τυχαία στην αυλή μετά από καιρό, ενώ η Μίκα βρίσκει τη λύση για να μείνει εκτός των σχεδίων της ο Βλάσης. Ο Αγγέλου είναι επιτέλους έτοιμος να μιλήσει για τις μετοχές και για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση.
Ξένη ταινία
«Ο Ολυµπος έπεσε» STAR, 21.00
Ο Μάικ Μπάνινγκ είναι ένας μυστικός πράκτορας της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον αμερικανό πρόεδρο όταν η λιμουζίνα του πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία. Καθώς τα γεγονότα ξετυλίγονται, ο Λευκός Οίκος δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής. Οι Aμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν και ο Μάικ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές. Πρωταγωνιστούν οι Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, Ασλεϊ Τζαντ, Ααρον Εκχαρτ, Μελίσα Λίο, Αντζελα Μπάσετ, Κόουλ Χάουζερ, Ράντα Μίτσελ, Ρικ Γιουν. (ΗΠΑ, 2013, 106′)

HeliosPlus