Champions League
Τελικός: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΕΡΤ1, 21.45


Εκποµπή µαγειρικής
«Γλυκές Αλχηµείες» ΣΚΑΪ, 18.50
Σήμερα οι Γλυκές Αλχημείες παρουσιάζουν τρεις συνταγές για υπέροχα ατομικά γλυκά κεράσματα. Φτιάχνονται εύκολα, διατηρούνται εκτός ψυγείου και μπορείτε να τα απολαύσετε όλες τις ώρες χωρίς να χρειάζεται καν μαχαιροπίρουνο. Οι συνταγές που θα μας δείξει ο Στέλιος Παρλιάρος είναι: ατομικά σοκολατένια κέικ γαλλικής έμπνευσης και προέλευσης, αμυγδαλωτά σε μικρές μπουκίτσες με γεύση φράουλας, και ατομικά μαρεγκάκια γεμιστά με ξερά φρούτα. Μικρές γλυκές νότες που φτιάχνουν τη διάθεση σε δευτερόλεπτα και ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.
Μουσικό Τηλεπαιχνίδι
«Νότα Μία» ALPHA, 20.00
Τρεις διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών. Σκοπός τους είναι να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να είναι αυτοί που θα περάσουν στον τελικό, διεκδικώντας έως και 5.000 ευρώ. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.


Ξένη ταινία
«Ντένις ο τροµερός» STAR, 21.00
Ο Ντένις Μίτσελ αγοράζει αθλητικά παπούτσια κάθε δεύτερη εβδομάδα και οι ρόδες του ποδηλάτου του χρειάζονται αντικατάσταση τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Είναι ένα μικρό, αθώο αγοράκι, αλλά μπορεί να φέρει την καταστροφή σε μία ολόκληρη πόλη σε χρόνο ρεκόρ. Οι γονείς του Χένρι και Αλις δεν είναι ποτέ σίγουροι αν το ήσυχο οικογενειακό δείπνο θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης! Ομως αυτός που υποφέρει περισσότερο απ’ τα βασανιστήρια του μικρού τύραννου είναι ο φιλήσυχος συνταξιούχος γείτονάς του, κύριος Γουίλσον. Το περίφημο κόμικ «Ντένις ο τρομερός» του καρτουνίστα Χανκ Κέτσαμ γνώρισε τεράστια επιτυχία από την πρώτη στιγμή που φιλοξενήθηκε στις στήλες των εφημερίδων των ΗΠΑ. Εκτοτε, έγινε περιοδικό, σειρά κινουμένων σχεδίων και καθημερινό σίριαλ, ενώ εδώ βλέπουμε την κινηματογραφική εκδοχή του. Πρωταγωνιστούν οι Γουόλτερ Ματάου, Μέισον Γκαμπλ, Κρίστοφερ Λόιντ, Τζοάν Πλόουραϊτ, Λία Τόμσον. (ΗΠΑ, 1993, 89′)