Τηλεπαιχνίδι
«Money Drop» STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς.


Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.10
Ο Μέρντοχ υποψιάζεται ότι η άγρια δολοφονία ενός εμπόρου στο λιμάνι συνδέεται με την ύπουλη επίθεση που έγινε σε βάρος του επιθεωρητή Μπράκενριντ.


Ξένες ταινίες
«Θύμα απάτης» ALPHA, 23.30
Η Ρεμπέκα Σκοτ (Εμανουέλ Βογέρ) είναι μια μάχιμη δημοσιογράφος που σύντομα καλείται να ανταποκριθεί στην πιο δύσκολη δημοσιογραφική πρόκληση της ζωής της: να πάει στην Αυστραλία για να διερευνήσει ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του άντρα της, προστατευόμενου μάρτυρα για μια υπόθεση του FBI. Σύμμαχός της στην πορεία θα βρεθεί ο ομοσπονδιακός πράκτορας Τζον Νέλσον (Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ), που ως τώρα παρακολουθούσε εκ των έσω την υπόθεση και είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει να ξεσκεπάσει το δίκτυο της απάτης μέσα στο οποίο βρέθηκε ο άντρας της. Σύντομα όμως θα διαπιστώσουν και οι δύο ότι το μέγεθος αυτής της απάτης είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο είχαν αρχικά φανταστεί. (ΗΠΑ, 2013, 92′)

«Κυριαρχία» STAR, 00.30
Οταν ο Γουίλ Κάστερ, κορυφαίος ερευνητής της τεχνητής νοημοσύνης, τραυματίζεται θανάσιμα, η σύζυγός του και ο στενότερος συνεργάτης του μεταφέρουν τη συνείδησή του σε έναν υπερ-υπολογιστή σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν «ζωντανό». Το απρόσμενα επιτυχημένο αποτέλεσμα, όμως, θα πάρει σύντομα επικίνδυνα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τότε αρχίζει ένας αγώνας κόντρα στον χρόνο αλλά και στις ανθρώπινες αδυναμίες. Πρωταγωνιστούν οι Τζόνι Ντεπ, Μόργκαν Φρίμαν, Ρεμπέκα Χολ, Πολ Μπετάνι. (HΠΑ, 2014, 107′)

HeliosPlus