Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια»
ΑΝΤ1, 23.15
Με τη βοήθεια της κυρίας Φωτεινής η Δανάη τα ξαναβρίσκει με τον Πέτρο και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη, ενώ ο Χριστόφορος μαθαίνει για το blind date του Ευτύχη με τη Βιολέτα και ζητάει εξηγήσεις. Ο Πέτρος, λόγω μιας οικονομικής δυσκολίας, αναγκάζεται να ακυρώσει τη μετακόμισή του στο νέο σπίτι με τη Δανάη, ενώ ο Ευτύχης συνεχίζει να ψάχνει επενδυτή για τις «καινοτόμες» ιδέες του. Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της θείας Μέλπως έρχεται να φέρει στους άντρες ένα συνταρακτικό νέο: ότι η θεία είναι βαριά άρρωστη και έχει μια τελευταία επιθυμία που θα τους επηρεάσει όλους.


Ξένη σειρά
«Fatal vows» ΣΚΑΪ, 00.30
Ο Κρίστοφερ Παλάσιο προσπαθούσε για τρία χρόνια να πείσει την Τζένιφερ να τον δει ερωτικά. Εκείνη πάντα τον προτιμούσε ως φίλο, ώσπου ξαφνικά ανακάλυψε ότι πάσχει από λύκο. Ο Κρίστοφερ τη βοήθησε στις δύσκολες στιγμές μετά τη διάγνωσή της, κι έτσι η Τζένιφερ αποφάσισε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης να τον παντρευτεί. Μετά τον γάμο, όμως, ήρθε αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του συζύγου της.


Ξένη ταινία
«Το κρησφύγετο» STAR, 22.10
Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία Τόμπιν Φροστ, κορυφαίος πρώην πράκτορας της CIA, αναγκάζεται να παραδοθεί στις Αρχές μετά από 10 χρόνια αναζήτησης. Μεταφέρεται σε ένα ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική, όπου εκτελεί χρέη φύλακα ένας νέος, ιδεαλιστής πράκτορας, ο Ματ Γουέστον. Σύντομα το «ασφαλές» κρησφύγετο δέχεται σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους και οι δύο άνδρες αναγκάζονται να συνεργαστούν προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους και να μάθουν ποιος τους θέλει νεκρούς. Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Ουάσιγκτον, Βέρα Φάρμιγκα, Σαμ Σέπαρντ, Μπρένταν Γκλίζον. (ΗΠΑ/Νότια Αφρική/Ιαπωνία, 2012, 106′)

HeliosPlus