Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Ο Aλεξ αναγνωρίζει τον δολοφονημένο άντρα και αποφασίζει να ειδοποιήσει την Τατιάνα για τους Αθανασίου. Οι έρευνες για την Ειρήνη συνεχίζονται, ενώ ο Νικόλας φεύγει για την Αργεντινή. Ο Στέφανος αρχίζει να μετανιώνει για την εκδίκηση που πήρε από τον Σάκη. Η Αννα επιτέλους καταφέρνει να χορέψει, γεγονός που χαροποιεί πολύ τους γονείς της και τον Τόνυ. Παράλληλα συνεχίζει να σκέφτεται τον Αλεξ με νοσταλγία. Ο Ορφέας κάνει τα πρώτα ψώνια του μωρού και δείχνει ενθουσιασμένος.
Ξένη σειρά
«Μετά τον Εσκοµπάρ: Κωδικό όνοµα JJ»
ΕΡΤ2, 23.40
Οι αντάρτες, οι παραστρατιωτικοί και οι διακινητές ναρκωτικών της Κεντρικής Φυλακής υπογράφουν συμφωνία ειρήνης. Η Μόνικα καταφέρνει να επιστρέψει ο JJ στην Κεντρική Φυλακή, χωρίς να την ενδιαφέρει που για τον σκοπό αυτόν κατέστρεψε την καριέρα ενός ακόμα ανθρώπου.


Ξένη ταινία
«John Wick» STAR, 22.00
Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του, ο Τζον Γουίκ λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι, την Ντέιζι. Ο θρήνος του διακόπτεται όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και την Ντέιζι νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου. Η αναζήτηση του Τζον για το κλεμμένο αυτοκίνητο, που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Τζον Γουίκ, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στον γιο του. Πρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς, Αντριάν Παλίκι, Γουίλεμ Νταφόε, Μάικλ Νίκβιστ, Αλφι Αλεν. (ΗΠΑ / Καναδάς, 2014, 95′)

HeliosPlus