Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Ο Μηνάς «μπαίνει» στη φαντασίωση της Βούλας ως καουμπόι κι εκείνη δεν χαίρεται πολύ όταν καταλαβαίνει πως έχει ονομάσει τη φοράδα του Βούλα. Η Βέλη έχει πονόδοντο και ο Αγγελος την «πρήζει» να πάει στον οδοντίατρο. Οταν όμως γυρνάει και εκείνος παίζει με τον πόνο της, είναι η σειρά της να του τρίξει τα δόντια. Ο Ηλίας ετοιμάζεται να δώσει ΑΣΕΠ, ενώ η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να τον σαμποτάρει ώστε να αποτύχει.


Ξένη σειρά
«Fatal vows» ΣΚΑΪ, 00.30
Η Κέλι και ο Φράνκλιν ήταν δύο ερωτευμένοι έφηβοι που έσπευσαν να παντρευτούν αμέσως μόλις η ηλικία τους το επέτρεψε, καθώς το όνειρό τους ήταν να φτιάξουν μια μεγάλη οικογένεια. Ομως όλα άλλαξαν όταν γνώρισαν την Τάμι και τον Τζέρι, ένα ζευγάρι σεξουαλικά απελευθερωμένο και χωρίς ηθικές αρχές. Σύντομα ανακάλυψαν ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί, και αν προστεθεί και τέταρτος το παιχνίδι μπορεί να καταλήξει σε φόνο πρώτου βαθμού.
Ξένη ταινία
«Αμαρτωλή πόλη: H κυρία θέλει φόνο»
STAR, 24.00
Σε μια πόλη, που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, οι απεγνωσμένοι αναζητούν εκδίκηση και αδίστακτοι δολοφόνοι διασταυρώνονται στο διάσημο κλαμπ Pecos. Ο Μαρβ (Μίκι Ρουρκ) βρίσκεται στη μέση μιας σφαγής και προσπαθεί να θυμηθεί τα γεγονότα που προηγήθηκαν. Ο Τζόνι (Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ), ένας υπερόπτης τζογαδόρος, έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο αιμοσταγή κακό της Αμαρτωλής Πόλης, τον γερουσιαστή Ρόαρκ (Πάουερς Μπουθ). Ο Ντουάιτ Μακ Κάρθι (Τζος Μπρόλιν) βρίσκεται στην τελική του αναμέτρηση με τη γυναίκα των ονείρων του αλλά και χειρότερο εφιάλτη του, την Εϊβα Λορντ (Εύα Γκριν). Στον απόηχο της αυτοκτονίας του Τζον Χάρτιγκαν (Μπρους Γουίλις), η Νάνσι Κάλαχαν (Τζέσικα Αλμπα) ζητάει εκδίκηση. (ΗΠΑ, 2014, 94′)

HeliosPlus