Αφού παραλάβει το υπόμνημα από τον ΑΝΤ1 θα αποφανθεί η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή για το ριάλιτι του σταθμού του Αμαρουσίου «Game of love» για το περιεχόμενο του οποίου υπήρξε σωρεία καταγγελιών από τηλεθεατές – ξεπέρασαν τις 150, δεδομένης και της ώρας προβολής του στη ζώνη prime time της πιο υψηλής τηλεθέασης.

Το κανάλι θα πρέπει να υποβάλει το υπόμνημα έως και τις 29/5. Οταν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το λάβει θα συνεδριάσει ενδεχομένως και την ίδια ημέρα ώστε να λάβει την απόφασή του.

Οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1, που εμφανίστηκαν την Τρίτη στο ΕΣΡ, κατόπιν κλήσης του Συμβουλίου, υποστήριξαν ότι η σήμανση είναι αυστηρότερη από ότι είναι σε άλλα ριάλιτι και ότι πρόκειται για παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης. Ωστόσο, παραδέχτηκαν ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στα δύο πρώτα επεισόδια, αλλά επέμειναν ότι διορθώθηκαν και γίνεται προσπάθεια να εξαλειφθούν.

Να σημειωθεί ότι εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν σε ακρόαση για εξηγήσεις και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ καθώς υπάρχουν -αν και λιγότερες-, καταγγελίες και για το«Power of love».