Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Μετά από ένα τηλεφώνημα της Χαρούλας για ευχές στη γιορτή του Κωνσταντίνου, η Αλεξάνδρα αρχίζει να σκέφτεται πόσο άδικη έχει υπάρξει με τους συμπέθερους. Μπορεί να είναι διαφορετικοί, αλλά είναι υπέροχοι άνθρωποι. Αποφασίζει, λοιπόν, να επανορθώσει και τους καλεί για φαγητό. Oχι φυσικά για σμέουρα, αλλά για κοψίδια φτιαγμένα από τα χεράκια της. Και το φαγητό φέρνει έξοδο σε ταβέρνα και η έξοδος φέρνει επίσκεψη στο σπίτι των Χαμπέων. Και όλα αυτά με μια Αλεξάνδρα συνεχώς ενθουσιασμένη με τους συμπέθερους. Ολοι, βέβαια, αναρωτιούνται μήπως κάτι πονηρό έχει στο μυαλό της, αλλά εκείνη τους το αποκλείει.


Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ξένη ταινία
«Looper» STAR, 00.30
Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής –και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του και η μαφία τον πληρώνει καλά. Οταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. Πρωταγωνιστούν οι Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ, Μπρους Γουίλις, Εμιλι Μπλαντ, Πάιπερ Περάμπο, Τζεφ Ντάνιελς. (ΗΠΑ, 2012, 106′)

HeliosPlus