Basket League Playoffs 2018
ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTEL – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ΕΡΤ1, 16.00
ΚΥΜΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΤ1, 18.00


Ενηµερωτική εκποµπή
«Checkpoint Alpha» ALPHA, 01.10
Σήμερα η εκπομπή φέρνει στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη σοκαριστική υπόθεση της παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων. Η κάμερα της εκπομπής ξεκινά από το εργαστήριο του Λαϊκού, όπου αφαιρούσαν τα φάρμακα οι εμπλεκόμενοι, και φτάνει στους χώρους φύλαξης, στη λαχαναγορά της Καλλιθέας. Ακόμη, ταξιδεύει στο Κάιρο όπου έδρευε η εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια εισαγωγής των κλεμμένων και «πετάει» στις χώρες που εξάγονταν τα παράνομα σκευάσματα. Παρουσιάζονται, επίσης, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην εγκληματική οργάνωση και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους αλλά και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.


Εκποµπή µαγειρικής
«Γλυκές αλχηµείες» ΣΚΑΪ, 18.50
Σήμερα, ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας δείξει πώς να φτιάχνουμε τα πιο εύκολα σοκολατένια brownies με 5 αγνά υλικά. Για τη συνέχεια ο pastry chef θα μας ετοιμάσει μια πρωτότυπη εκδοχή του γαλακτομπούρεκου που φτιάχνεται με τυρί κρέμα, ενώ για το τέλος ένα κιουνεφέ που γεφυρώνει τα σύνορα Ανατολής και Δύσης με τον πιο γλυκό τρόπο.


Ξένη ταινία
«Το πεπρωµένο της Τζούπιτερ» STAR, 22.50
Την ημέρα που γεννήθηκε η Τζούπιτερ (Μίλα Κούνις), τα αστέρια έδειχναν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Ενήλικη πλέον, η Τζούπιτερ ονειρεύεται ακόμα τον ουρανό με τα αστέρια, προσγειώνεται όμως στην πεζή πραγματικότητα της δουλειάς της ως καθαρίστριας σπιτιών. Μόνο όταν ο Κέιν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, αντιλαμβάνεται τι επιφυλάσσει η μοίρα. Η γενετική της υπογραφή την έχει χαρακτηρίσει ως την κληρονόμο μιας σπουδαίας κληρονομιάς που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στο Σύμπαν. (ΗΠΑ, 2015, 114′)

HeliosPlus