Τηλεπαιχνίδι
«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια» ΑΝΤ1, 23.15
O Αντώνης, τελικά, χωρίζει τη Λουκία και ζει τον έρωτά του με την Πηνελόπη. Κάτι που κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη την Ιουλία η οποία ονειρεύεται γάμους και αρραβώνες. Ο Ευτύχης κανονίζει νέο τυφλό ραντεβού με τη Βιολέτα. Η περιέργεια και ο χαρακτήρας της Φωτεινής δημιουργούν προβλήματα στη διαβίωση των ανδρών στο σπίτι και τους εκνευρίζει. Ιδιαίτερα τον Χριστόφορο. Ο Πέτρος βρίσκει σπίτι για να συζήσουν με τη Δανάη και της το ανακοινώνει. Ο Μηνάς πείθει τους άνδρες να συμπληρώσουν ένα δελτίο τυχερού παιχνιδιού με αφορμή ένα όνειρο που είδε. Θα κερδίσει;


Ξένη ταινία
«Ο λύκος της Wall Street» STAR, 22.10
Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Αϊλαντ, ο οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας. Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο, αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Τζόρνταν Μπέλφορντ. Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ. (ΗΠΑ, 2013, 160′)

HeliosPlus