Μουσικό τηλεπαιχνίδι
«Νότα Μία» ALPHA, 20.00
Απόψε το «Νότα Μία… Βραδιάτικα» υποδέχεται τον Κώστα Φραγκολιά, την Τζένη Μπότση και τον Παναγιώτη Πετράκη. Οι τρεις καλεσμένοι παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και προσφέρουν άφθονο γέλιο. Πώς συνδέονται μουσικά ο Κώστας με την Τζένη; Γιατί ο Παναγιωτής καταγγέλλει την κυρία της παρέας; Πόσο καλά γνωρίζει ο Κώστας τη σερβική γλώσσα; Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάζονται στα κουπλέ και στα ρεφρέν γνωστών τραγουδιών και ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη.


Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Η Ζωή υποψιάζεται ότι η Ολγα –η συνάδελφος της Κατερίνας από το ορφανοτροφείο –γνωρίζει κάποιο μυστικό για την οικογένεια του Παύλου. Οι υποψίες της Ζωής βγαίνουν αληθινές. Η Ολγα εκμυστηρεύεται στην Κατερίνα πως οι γονείς του Παύλου που σκοτώθηκαν στο τροχαίο ήταν οι θετοί του γονείς και πως ο Παύλος ήταν υιοθετημένος. Παράλληλα, ο Αρης και ο Βίκτωρας ψάχνουν τους δικούς τους συμμάχους για το επερχόμενο ΔΣ. Ο Μάρκος προσφέρει τη στήριξή του στον Αρη και προτρέπει τον Παύλο να κάνει το ίδιο. Η Μαρίνα για ακόμα μια φορά συγκρούεται με τον πατέρα της και του αποκαλύπτει πως θα στηρίξει τον Αρη.


Ξένη ταινία
«Leon: the professional» STAR, 23.15
Ο Λεόν είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, ο οποίος δουλεύει μόνος, μετακινείται συχνά, ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειάς, και ζει λιτά σε ένα μικρό διαμέρισμα. Οι καταστάσεις φέρνουν στη ζωή του τη μικρή Ματίλντα, την πιτσιρίκα της διπλανής πόρτας, και ο Λεόν πρέπει να μάθει να συμβιώνει με έναν άλλο άνθρωπο, να τον φροντίζει και να τον προστατεύει, πράγμα καθόλου εύκολο για κάποιον που έχει συνηθίσει στη μοναχική ζωή και δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην επικοινωνία. Πρωταγωνιστούν οι Γκάρι Ολντμαν, Ζαν Ρενό, Νάταλι Πόρτμαν, Ντάνι Αϊέλο. (Γαλλία, 1994, 122′)

HeliosPlus