Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Η ξαφνική απόφαση της Αφροδίτης να μην πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τον Γρηγόρη αφήνει έκπληκτη την οικογένεια Μελά και κάθε προσπάθειά τους να τη μεταπείσουν πάει χαμένη. Στο μεταξύ ο Γρηγόρης με τους γονείς του περιμένουν στην εκκλησία χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει. Οταν η Αφροδίτη το ανακοινώνει τηλεφωνικά στον Γρηγόρη, οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις είναι ανεξέλεγκτες. Παράλληλα, και με τη δικαιολογία του γάμου, η Βέρα κρύβεται από τον Νικόλα, ο οποίος δεν γνωρίζει τις εξελίξεις με τη Ναταλία και δεν μπορεί να ερμηνεύσει την εξαφάνιση της Βέρας.


Ξένη σειρά
«Μετά τον Εσκοµπάρ: Κωδικό όνοµα JJ»
ΕΡΤ2, 23.40
Χάρη στον JJ, οι Αρχές σκοτώνουν τον «Μπακουέ» και απελευθερώνουν τον Χουάν Γκαβιλάν. Αυτό δίνει στον JJ τη δυνατότητα για μελλοντικές συμμαχίες και νέα οφέλη, βοηθώντας αυτή τη φορά να αποκαλυφθούν οι εγκληματικές ενέργειες του Κρίστο Καρία.


Ξένη ταινία
«Pandorum» STAR, 00.15
Τα δύο μέλη του πληρώματος ενός διαστημοπλοίου ξυπνούν μετά από λήθαργο. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά και οι ίδιοι δεν θυμούνται παρά ελάχιστα από το παρελθόν τους. Ποια ήταν η αποστολή τους; Πόσος καιρός έχει περάσει; Πού ακριβώς βρίσκονται; Ποιοι είναι τελικά; Ενώ προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ, ανακαλύπτουν πως δεν είναι μόνοι και ότι οι νέοι επιβαίνοντες του διαστημοπλοίου –πολεμιστές μιας φυλής, που κουβαλούν ιδιόμορφο οπλισμό –τους απειλούν. Οσο οι δύο αυτοί ήρωες αποκαλύπτουν φρικτά μυστικά τόσο συνειδητοποιούν ότι η επιβίωση του ανθρώπινου είδους εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς τους ίδιους. Πρωταγωνιστούν οι Ντένις Κουέιντ, Μπεν Φόστερ, Καμ Τζιγκαντέντ, Αντζε Τραουέ. (ΗΠΑ, 2009, 108′)

HeliosPlus