Ντοκιµαντέρ
Vice Specials: #Γυναίκα ΑΝΤ1, 01.00
Με το κίνημα του #metoo στα social media, τις κινητοποιήσεις για την ισότητα σε όλον τον κόσμο και τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και μισθολογικών διαφορών, το 2017 ήταν μια σημαντική χρονιά για τις γυναίκες διεθνώς. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, τα πράγματα προχωρούν πιο αργά και πιο δύσκολα. Με αυτή την αφορμή το VICE Greece θέλησε να δώσει την ευκαιρία σε γυναίκες –και μόνο γυναίκες –που έχουν να πουν ενδιαφέροντα πράγματα για την ισότητα, τον φεμινισμό, τις διακρίσεις που υφίστανται ακόμη και σήμερα και το τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτές.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Η Ρενάτα καταθέτει την παραίτησή της και αποχαιρετά για πάντα τον Αχιλλέα και τη Sofo, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη δυσάρεστη έκπληξη που επιφυλάσσει η μοίρα για εκείνον. Η Βασιλίνα του ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια και ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι έπαιξε και τα έχασε όλα. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσης σαμποτάρει τις επαφές της Μίκας με τον αμερικανό επενδυτή και παραλαμβάνει το ζεστό χρήμα της Μένης για να μπει ο ίδιος στο παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ζαχαρίας καταλαβαίνει ότι η Σύλβια, ο Μάκης και η Βάνα κρύβονται πίσω από τις κλοπές των φορτηγών.


Ξένη ταινία
«Γυναίκα από πάνω»
(Woman on top) ΣΚΑΪ, 00.30
Η Ιζαμπέλα είναι μια καταπληκτική μαγείρισσα που της αρέσει να έχει τον έλεγχο στα πάντα. Ο σύζυγός της όμως δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη γυναίκα του να έχει το πάνω χέρι στη σχέση τους και την απατά. Οταν αυτή το ανακαλύπτει, τον αφήνει, φεύγει από τη Βραζιλία και γίνεται διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γαστρονομικών εκπομπών στην Αμερική. Πρωταγωνιστούν οι Πενέλοπε Κρουζ, Μουρίλο Μπενίτσιο, Χάρολντ Περινό. (ΗΠΑ, 2000, 92′)

HeliosPlus