Ελληνικές σειρές
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Η Σάρα ακούει το σχέδιο της Μαρίνας και ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της. Ο Παύλος συμπαραστέκεται στη Ζωή, που έχει απογοητευτεί μ’ αυτό που έκανε ο πατέρας της στη Σοφία. Ο Αρης φτάνει σε συμφωνία με τον Βίκτωρα, λέγοντάς του πως ο γάμος του τελείωσε, αλλά θα συνεχίσει το ξέπλυμα, αρκεί να μην πειράξουν τη Ζωή. Ο Μάρκος ψάχνει ευκαιρία να δει τη Σοφία και να της εξηγήσει. Εκείνη τσακώνεται μαζί του και τον διώχνει, ενώ η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται.

«Το τατουάζ» ALPHA, 21.50
Η Aννα βρίσκεται ακόμα σε σοκ από τη δολοφονία της Eμιλυ. Ο Παύλος έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Ορφέα, ενώ η Μάρθα πείθεται να τον ακούσει. Η Αννα και η Νικόλ φεύγουν για τα Μετέωρα και εκεί μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Αννα. Ο Στέφανος αγωνιά για την υγεία της Αλκυόνης που μοιάζει να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Παύλος, χωρίς να καταφέρει να την πείσει, απολογείται στη Μάρθα και εκείνη επιμένει στο διαζύγιο.


Ξένη ταινία
«Οblivion» STAR, 22.30
Βρισκόμαστε στο 2077: Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Σε μια από τις τελευταίες περιπολίες του, ο Τζακ θα συναντήσει μια μυστηριώδη γυναίκα και οι δυο τους θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα. Ολα όσα γνώριζε ο Τζακ θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, καθώς μια εναλλακτική αλήθεια αποκαλύπτεται. Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι τώρα στα χέρια ενός ανθρώπου που πίστευε πως ο κόσμος μας ήταν προδιαγεγραμμένο να καταστραφεί. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Ολγα Κιριλένκο, Τομ Κρουζ, Μελίσα Λίο. (ΗΠΑ, 2013, 119′)

HeliosPlus