Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» ως το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Δύο εβδομάδες μετά τη φυγή του Αρη για την Αφρική όλοι είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Ο Σάββας αναρωτιέται γιατί ο αδελφός του δεν του μίλησε προτού πάρει την απόφαση, ο Κωνσταντίνος τού μιλάει στο τηλέφωνο και κλαίει, αλλά το μεγαλύτερο σοκ απ’ όλους το έχει υποστεί η Αλεξάνδρα. Εχει κλειστεί στο σπίτι, δεν έχει διάθεση για τίποτα, τρώει μόνο φρυγανιές με γάλα και απαγγέλλει όλη μέρα Καρυωτάκη, καθισμένη στην πολυθρόνα. Η οικογένεια αρχίζει να πανικοβάλλεται, καθώς οι προσπάθειές τους να της ανεβάσουν το ηθικό πέφτουν στο κενό. Ωσπου μια μέρα θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Ή μήπως είναι πάλι κάτι το προσωρινό και η κατάθλιψη καραδοκεί;
Ξένη σειρά
«Peaky blinders» ΕΡΤ1, 22.00
Ανταπαντώντας στις πράξεις των Ιταλών, ο Τόμι παίρνει τον δρόμο της θανάσιμης εκδίκησης που μπορεί να τον οδηγήσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια και να διαλύσει την οικογένεια.Ο Αρθουρ παλεύει με τη συνείδησή του και η Λίντα τον ικετεύει να σταματήσει τις παράνομες δοσοληψίες με τους Πίκι Μπλάιντερς. Ο Τόμι ανακαλύπτει πως υπάρχει ένας προδότης ανάμεσά τους, που μπορεί να βάλει όλη την επιχείρηση σε κίνδυνο.

HeliosPlus