Εκποµπή µαγειρικής
«Kitchen lab» ΣΚΑΪ, 16.45
Στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής ο Ακης φτιάχνει ξεχωριστές συνταγές με μύδια για τους λάτρεις των θαλασσινών. Μύδια αχνιστά, μύδια σαγανάκι και μύδια πανέ με σάλτσα Ρομέσκο. Ελαφριά γεύση και πλούσιο άρωμα συνδυάζονται σε τρία ξεχωριστά πιάτα που κλέβουν τις εντυπώσεις.
Τηλεπαιχνίδι
«Money Drop» STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»
ΕΡΤ2, 20.00
Οταν ένας ετοιμοθάνατος ομολογεί τον φόνο της γυναίκας του, οκτώ χρόνια πριν, ο Μέρντοχ πιστεύει πως έχει κλείσει η υπόθεση. Ομως, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν ότι αποκλείεται να το έκανε αυτός και ο Μέρντοχ ζητεί τη βοήθεια της δρος Τζούλια Ογκντεν για να το ερευνήσουν.


Ξένη ταινία
«Frontera» ALPHA, 23.45
Ο Μιγκέλ, ένας βιοπαλαιστής πατέρας και σύζυγος, αναγκάζεται να περάσει παράνομα τα σύνορα Μεξικού – Αριζόνας αναζητώντας απεγνωσμένα εργασία για την οικογένειά του. Καθώς όμως περνά από τη γη του πρώην σερίφη Ρόι, ένα τραγικό γεγονός θα τον βάλει στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να ευθύνεται ο ίδιος. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν η έγκυος σύζυγός του πέφτει θύμα διεφθαρμένων Μεξικανών που ελέγχουν το πέρασμα των συνόρων καθώς προσπαθεί να βρεθεί κοντά στον άντρα της. Ωστόσο, ο πρώην σερίφης δεν έχει παραιτηθεί εντελώς από την αναζήτηση της αλήθειας πίσω από τα γεγονότα. Σύντομα, οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα. Πρωταγωνιστούν οι Εύα Λονγκόρια, Μάικλ Πένια, Εντ Χάρις, Εϊμι Μάντιγκαν. (ΗΠΑ, 2014, 94′)

HeliosPlus