Τηλεπαιχνίδι
«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχθεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια» ΑΝΤ1, 23.15
Ο Πέτρος μαθαίνει από τον Γιώργο το παρελθόν του με τη Δανάη και σοκάρεται. Ο Χριστόφορος είναι έτοιμος να απατήσει τη Λουκία με μια πελάτισσά του, όταν κάνει την εμφάνισή της η Λουκία και ο Αντώνης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κατάσταση. Ο Ηλίας, έπειτα από την είδηση για τα πλαστά χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν, στέλνει τον Περικλή στον Μηνά να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Μηνάς δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει και ο Περικλής που δεν τον πιστεύει, τον απάγει και τον κρατάει όμηρο.


Ξένη ταινία
«Brick mansions» STAR, 23.00
Στο επικίνδυνο Ντιτρόιτ, οι πιο ακραίοι κακοποιοί έχουν μετατρέψει ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα κατοικιών σε άντρο ανομίας με όνομα «Brick Mansions». Οι Αρχές, ανίκανες να ελέγξουν την παραβατικότητα και την εξάπλωση της ανομίας, αποφασίζουν να υψώσουν έναν τοίχο προκειμένου να προστατεύσουν τον υπόλοιπο οικισμό. Στην κορυφή της πυραμίδας του εγκλήματος βρίσκεται ο αδίστακτος βαρόνος ναρκωτικών Τρεμέιν (RZA), ο οποίος μετά την τελευταία του ληστεία βρίσκεται πλέον επισήμως στο στόχαστρο του μυστικού αστυνομικού Ντέιμιαν Κόλιερ (Πολ Γουόκερ). Η σχέση του Ντέιμιαν με τον Τρεμέιν έχει μακρά ιστορία, στην οποία η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην απόδοση δικαιοσύνης και στην εκδίκηση, πολλές φορές, συγχέεται. (Γαλλία/Καναδάς, 2014, 92′)

HeliosPlus