Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Η Ρενάτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τη Βασιλίνα στην αυλή και η Μίκα προσκαλεί τον Βλάση στο σπίτι της για να του κάνει το τραπέζι. Η Αιμιλία και ο Δαμιανός ψάχνουν να βρουν τον Ηρακλή, ενώ ο Ζούβας με τη Σύλβια μπαίνουν κρυφά στην εταιρεία για να κλέψουν τις προσφορές του Δαμιανού. Στο μαγαζί του Θοδωρή ετοιμάζονται για το bachelor του Αχιλλέα, με τον Φώτη και τον Ζαχαρία να έχουν άγριες διαθέσεις την ώρα που η Ρενάτα στέλνει κατά λάθος στον Αχιλλέα ένα μήνυμα που προοριζόταν για τον Θάνο.
Ξένες ταινίες
«Ρομπέν των Δασών» STAR, 23.00
Στην Αγγλία του 12ου αιώνα, ένας άριστος τοξότης στον στρατό του Βασιλιά Ριχάρδου Ι, αμέσως μετά τον θάνατο του βασιλιά πηγαίνει στο Νότιγχαμ, μια πόλη βυθισμένη στη διαφθορά λόγω του δεσποτικού της σερίφη και της αβάσταχτης φορολογίας. Για να σώσει την πόλη από τη βαριά φορολογία και την αδικία σε βάρος του απλού λαού, οργανώνει μια συμμορία και αρχίζουν να μάχονται τη διαφθορά προκειμένου να αποδώσουν δικαιοσύνη, δίχως να φοβούνται το όποιο προσωπικό κόστος. Πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, Μαρκ Στρονγκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Γουίλιαμ Χαρτ, Μαξ φον Σίντοου, Μάθιου Μακ Φέντιεν. (ΗΠΑ, 2010, 135′)
«Ενοχο µυστικό» ΣΚΑΪ, 00.30
Η σύζυγος ενός επιτυχημένου καθηγητή πανεπιστημίου αρχίζει να παρατηρεί διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα στο σπίτι της. Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις που δίνει για όλα όσα συμβαίνουν: ή το σπίτι είναι στοιχειωμένο ή εκείνη αρχίζει να τρελαίνεται. Μήπως όμως η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου αλλού και έχει σχέση με ένα σκοτεινό, ένοχο μυστικό; Πρωταγωνιστούν οι Μισέλ Φάιφερ, Χάρισον Φορντ, Νταϊάνα Σκάργουιντ, Τζέιμς Ρέμαρ, Μιράντα Οτο, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο. (ΗΠΑ, 2010, 130′)

HeliosPlus