Τηλεπαιχνίδι
«Still standing» ANT1, 18.00
Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παιχνίδι γνώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου.


Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η Βούλα έχει καρδιακές αρρυθμίες και πρέπει να φορέσει συσκευή μέτρησης για 24 ώρες. Η αντίδρασή της όμως είναι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα της. Ο Αγγελος κρυφακούει τη Βέλη να μιλάει για ζαλάδες, ναυτίες και ξαφνικές λιγούρες. Τώρα πια, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι ότι θα γίνει πατέρας. Ο Μπάμπης και η Ξένια έχουν έναν λογαριασμό «για ώρα ανάγκης», μόνο που όταν εξαφανίζονται 1.000 ευρώ καταλαβαίνουν ότι έχουν αντίθετη άποψη σχετικά με το τι είναι «ανάγκη».
Ξένη ταινία
«Το τραγούδι της καρδιάς µου»
ΕΡΤ2, 21.00
Ο Αρθουρ (Τέρενς Σταμπ)και η Μάριον (Βανέσα Ρεντγκρέιβ)είναι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας. Αυτός σκυθρωπός, γκρινιάρης και δύστροπος. Αυτή ενθουσιώδης, πρόσχαρη, γεμάτη δίψα για ζωή, παράτο γεγονός ότι είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου. Ο Αρθουρ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μάριον χαίρεται να τραγουδάει με την τοπική χορωδία. Οταν η Μάριον πεθαίνει, ο Αρθουρ συμμετέχει απρόθυμα στη χορωδία προκειμένου να την αντικαταστήσει. Η Ελίζαμπεθ (Τζέμα Αρτερτον), η διευθύντρια της χορωδίας, διακρίνει κάτι ιδιαίτερο στον Αρθουρ και αποφασίζει να τον πείσει να τραγουδήσει. Θα καταφέρουν η δύναμη της αγάπης και η ομορφιά της μουσικής να του αλλάξουν τη ζωή; (Αγγλία/Γερμανία, 2012, 90′)

HeliosPlus