Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Η Ζωή επιμένει στην πρότασή της να παντρευτούν κρυφά με τον Παύλο και εκείνος μοιάζει να πείθεται. Η Μαρίνα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το παιχνίδι των ενοχών στον Αρη. Η Σοφία είναι πιασμένη στα θανατηφόρα δίχτυα της Σάρας που εμφανίζεται απόλυτα φιλική προς το ζευγάρι, κάνοντας τον Μάρκο να αισθάνεται αμήχανα. Η Μπούντρου προσπαθεί να φλερτάρει τον Τάσο αλλά η Χρυσάνθη στέκεται με πείσμα ανάμεσά τους. Ο Διονύσης έχει εκπλαγεί από τη νέα τροπή της σχέσης του με την Κική. Η Κατερίνα μην αντέχοντας τους συνεχείς καβγάδες με τον Αρη, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Ζωή με τον Παύλο βάζουν μπροστά τον γάμο και ζητούν από την Κική και τη Φοίβη να γίνουν μάρτυρες.


Ξένη σειρά
«Deadlywomen» ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women» η Κάντις Ντε Λονγκ σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας, που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Without conscience», ένας φόνος συνήθως βαραίνει για πάντα την καρδιά εκείνου που θα τον διαπράξει. Ομως αυτές οι γυναίκες δολοφόνοι δεν έχουν καρδιά, ούτε συνείδηση, γι’ αυτό και μπόρεσαν να σκοτώσουν χωρίς να το μετανιώσουν ούτε στιγμή.


Ξένη ταινία
«Απρόσκλητος επισκέπτης» STAR, 23.00
Ο Φιλ Μπρόκερ, πρώην αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών, έχει πρόσφατα χάσει τη γυναίκα του και μετακομίζει, μαζί με τη 10χρονη κόρη του, σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εχοντας κρατήσει κρυφή την προηγούμενη ταυτότητά του από τους νέους του γείτονες, ο Φιλ είναι αποφασισμένος να κάνει εκεί μια καινούργια αρχή. Ενα τυχαίο γεγονός όμως θα τον κάνει στόχο του Γκάτορ, ενός μεγαλεμπόρου ναρκωτικών. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Τζέιμς Φράνκο, Γουινόνα Ράιντερ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ιζαμπέλα Βίντοβιτς. (ΗΠΑ, 2013, 92′)

HeliosPlus