Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Τα γενέθλια του Διονύση πλησιάζουν και εκείνος αισθάνεται πλήρως απογοητευμένος καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους που είχε θέσει στη ζωή του. Οι υπόλοιποι αναλαμβάνουν δράση για να του φτιάξουν τη διάθεση και αποφασίζουν να τον βοηθήσουν να εκπληρώσει τα όνειρά του. Αν όχι όλα, καθώς τα περισσότερα περιλαμβάνουν επικίνδυνες αποστολές στην άκρη του κόσμου, τουλάχιστον ένα. Κάπως έτσι, το σπίτι μετατρέπεται σε χώρο συναυλιών, οι Χαμπέοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη μουσική, μια ενδοοικογενειακή κόντρα ξεκινά και οι γείτονες μαζεύουν υπογραφές για να τους διώξουν.
Ξένη σειρά
«Peaky Blinders» ΕΡΤ1, 22.00
Ημέρα του Ντέρμπι. Ο Τόμι σχεδιάζει να δολοφονήσει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατιωτικού κατεστημένου, εκτελώντας τις εντολές του Κάμπελ. Ο Τόμι μυστικά σκοπεύει να φέρει τη συμμορία του στις ιπποδρομίες και να χτυπήσει τον Σαμπίνι. Ομως και οι αντίπαλοί του έχουν τα δικά τους μυστικά σχέδια, σχέδια που θα στείλουν τον Τόμι στον τάφο. Καθώς τα πλήθη μαζεύονται για τον αγώνα και ο Τόμι ετοιμάζει τους ανθρώπους του για τη μάχη, μαθαίνει φοβερά νέα που θα αλλάξουν τα πάντα.
Ξένη ταινία
«Νυχτερινή καταδίωξη» STAR, 22.40
Ο Τζίμι Κόνλον είναι ένας εκτελεστής στο Μπρούκλιν, γνωστός με το ψευδώνυμο «νεκροθάφτης». Οταν ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι καλείται μέσα σε μία νύχτα να επιλέξει πλευρά. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζόελ Κίναμαν, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζένεσις Ροντρίγκεζ, Εντ Χάρις, Κόμον. (ΗΠΑ, 2015, 104′)

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ