Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Ο Δημήτρης, ο χήρος πατέρας μιας συμμαθήτριας της Βούλας, έρχεται να ζητήσει τη συμβουλή της για κάποιο προσωπικό του θέμα, ο Μηνάς όμως παρεξηγεί την κίνησή του. Η ηρεμία του νεαρού ζευγαριού διαταράσσεται όταν ο Αγγελος ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» ή πιο συγκεκριμένα τη λίστα με τους πρώην της Βέλης. Η Μαρίνα αποφασίζει να γίνει fashion blogger. Δεν φαντάζεται όμως ότι τα views θα κλέψει ο Ηλίας.


Ξένη σειρά
«DeadlyWomen»
ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women» η Κάντις ΝτεΛόνγκ σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας, που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Ruthless revenge», θα δούμε πώς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Για τις γυναίκες αυτού του επεισοδίου αυτή η φράση είναι σχεδόν οδηγός της ζωής τους. Κι αυτό γιατί όταν σκοτώνουν, το κάνουν με μόνο κίνητρο την τυφλή εκδίκηση.
Ξένη ταινία
«Ο άγνωστος»
STAR, 22.40
Ο δρ Μάρτιν Χάρις (Λίαμ Νίσον) και η σύζυγός του Ελίζαμπεθ (Τζάνιουαρι Τζόουνς) φτάνουν στο Βερολίνο για ένα συνέδριο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο επιστήμονας θα ανακοινώσει μια πρωτοποριακή έρευνα. Ενώ η σύζυγός του ξεκουράζεται, ο δρ Χάρις επιβιβάζεται σε ένα ταξί και επιστρέφει στο αεροδρόμιο για να πάρει τον χαρτοφύλακά του. Ενα τροχαίο ατύχημα τον βυθίζει σε κώμα για τέσσερις μέρες. Οταν συνέρχεται δεν έχει πάνω του κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητά του και παρουσιάζει κενά μνήμης. Η σύζυγός του δεν τον αναγνωρίζει πια ενώ ένας άλλος άνδρας έχει κλέψει την ταυτότητά του. Ο Μάρτιν θα εμπλακεί σε ένα φονικό μυστήριο, που θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια. (Αγγλία/Γερμανία/Γαλλία/Καναδάς/Ιαπωνία/ΗΠΑ, 2011, 104′)

HeliosPlus