Τηλεπαιχνίδι µαγειρικής
«Master Chef» STAR, 21.00
Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον επόμενο έλληνα Master Chef που πέρα από τον τίτλο θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του Master Chef οι παίκτες ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη δημιουργικότητα των παικτών κρίνουν τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι εκτός από την αξιολόγηση των διαγωνιζομένων έχουν και ρόλο μέντορα κατευθύνοντας και συμβουλεύοντάς τους.


Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ANT1, 19.00
Η Σάρα εξαφανίζεται απ’ το σπίτι της Μαρίνας, προτού προλάβει εκείνη να τη συστήσει στον Αρη. Η Σοφία και ο Μάρκος αποφασίζουν να προχωρήσουν μαζί, ενώ η περιπέτεια υγείας της Χρυσάνθης τη συμφιλιώνει με τη Σοφία και τη Ζωή. Ο Τάσος παραπέμπεται σε δίκη, ενώ ορίζεται εγγύηση για την αποφυλάκισή του ένα μεγάλο ποσό, το οποίο πληρώνει ο Μάρκος. Ο Αρης ανακοινώνει στη Ζωή πως σε λίγες μέρες μπορούν να φύγουν καθώς βρίσκει αγοραστή για τις μετοχές του. Η Ζωή του ζητάει παράταση χρόνου, αφού δεν θέλει να προσθέσει κι άλλο βάρος στην οικογένειά της.


Ξένη ταινία
«Νύχτες µε τον εχθρό µου» ΣΚΑΪ, 24.00
Μια νεαρή γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τον εφιαλτικό γάμο της και την κακοποίηση που υποφέρει από τον σύζυγό της. Ετσι, αποφασίζει να οργανώσει η ίδια τον ψεύτικο «θάνατό» της. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγει από την επιρροή του δυνάστη της. Πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς, Πάτρικ Μπέρτζιν, Κέβιν Αντερσον. (ΗΠΑ, 1991, 99′)

HeliosPlus