Παγκόσμιο Πρωτάθληµα καλλιτεχνικού πατινάζ ανδρών 2018 ΕΡΤ2, 11.00


Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ» ΕΡΤ2, 20.00
Επεισόδιο 5ο: «Ο Μέρντοχ των ζωντανών νεκρών».
Ο βασικός ύποπτος του Μέρντοχ στη δολοφονία μιας γυναίκας είναι ο άντρας της, που φαίνεται να ήταν νεκρός και να αναστήθηκε.


Ξένες ταινίες
«Συλλέκτης οστών» MEGA, 22.50
Ενας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν αφήνοντας ανατριχιαστικά ίχνη σε κάθε τόπο εγκλήματος που μοιάζουν να έχουν κρυφή σημασία, δυσκολεύοντας έτσι τις έρευνες της αστυνομίας. Ο Λίνκολν Ράιμ (Ντενζέλ Ουάσιγκτον), ίσως ο καλύτερος αστυνομικός της Νέας Υόρκης, βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ύστερα από ένα ατύχημα. Για να προλάβει το επόμενο χτύπημα του δολοφόνου θα συνεργαστεί με την Αμίλια Ντόναχι (Αντζελίνα Τζολί), μια νεαρή αλλά πολύ ικανή αστυνομικό. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, ο Ράιμ και η Αμίλια συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος δρα με βάση ένα νοσηρό σχέδιο, που βρίσκεται μονάχα στο ξεκίνημά του. (ΗΠΑ, 1999, 120′)
«Ο µαύρος γάτος του έρωτα» ΕΡΤ1, 24.00
Ο Ζιλιέν Μονιέρ έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παρότι είναι ένας πολύ πετυχημένος σύμβουλος γάμου, δεν μπορεί να κρατήσει καμία γυναίκα στη ζωή του για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Από τότε που ήταν μικρό παιδί, ο Ζιλιέν φέρνει απίστευτη κακοτυχία σε κάθε γυναίκα που ερωτεύεται. Είναι ξεκάθαρα ο μαύρος γάτος των γυναικών. Η Τζοάνα Σορίνι θα το ανακαλύψει αυτό τη μέρα που θα τον γνωρίσει. Μία καριέρα στο αποκορύφωμά της, μία ερωτική ζωή στο απόγειό της, όλα όσα ήξερε μπορεί να πάρουν άλλη τροπή. Πρωταγωνιστούν οι Βιρζινί Εφιρά, Φρανσουά Χαβιέ Ντεμεζόν, Αρμέλ Ντόιτς. (Γαλλία, 2011, 83′)

HeliosPlus