Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Η Βέλη αναγκάζεται να μάθει παραδοσιακούς χορούς για την 25η Μαρτίου, ακολουθώντας όμως μια ανορθόδοξη μέθοδο.Ο Μηνάς, επηρεασμένος από ένα όνειρο, γίνεται ξαφνικά πολύ δραστήριος, γεγονός που χαροποιεί υπερβολικά τη Βούλα.
Ο Ηλίας ακούει θιγμένος τη Μαρίνα να λέει ότι θα προτιμούσε να είναι ανύπαντρη μητέρα και δηλώνει αποφασισμένη να βρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Σάντρας. Η Σοφία θέλει να πάει τριήμερο με τον Γιωργάκη και η Ξένια δεν την αφήνει, σε αντίθεση με τον Μπάμπη, που έγινε κολλητός με τον Γιωργάκη και δεν έχει πρόβλημα.
Ξένη σειρά
«Οι έξι αδελφές» ΕΡΤ1, 18.30
Ο Μπενίτο ανακαλύπτει ότι ο Λουίς και η Μαρίνα τον έχουν εξαπατήσει και είναι διατεθειμένοι ακόμα και να τον σκοτώσουν προκειμένου να κατηγορήσουν τον Σαλβαδόρ για τη δολοφονία. Ο Ροδόλφο ομολογεί στον Κριστόμπαλ ότι βρήκε την επιστολή προς την Μπιάνκα και την έστειλε ταχυδρομικά. Ο Κριστόμπαλ μη βλέποντας ανταπόκριση θεωρεί ότι η Μπιάνκα αγαπά τον Τριστάν και δεν έχει πια καμιά ελπίδα. Η Ούρσουλα αποκαλύπτει στον Βελάσκο ότι απέβαλε και συνεπώς δεν πρόκειται να γίνει δεκτή η αίτηση χάριτος.
Ξένη ταινία
«Non-stop» STAR, 22.30
Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροσκάφους Μπιλ Μαρκς δέχεται μια σειρά από απειλητικά γραπτά μηνύματα στο κινητό του. Ο άγνωστος αποστολέας τού ζητεί να διαβιβάσει στην κυβέρνηση πως πρέπει να μεταφέρουν 150 εκατ. δολάρια σε έναν λογαριασμό, διαφορετικά θα πεθαίνει ένας επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης κάθε 20 λεπτά. Και ενώ αρχικά οι απειλές παίρνονται μάλλον αψήφιστα, ο πρώτος θάνατος δεν θα αργήσει, κάνοντας την καμπίνα του αεροσκάφους μια κλειστοφοβική σκηνή εγκλήματος. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Τζουλιάν Μουρ, Ανσον Μάουντ. (ΗΠΑ / Γαλλία, 2014, 96′)

HeliosPlus