Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η κυρία Αγγελική και η οικογένεια Μελά καλείται να καταθέσει. Στο Λονδίνο, η Νικόλ καταλαβαίνει ότι ο Ιωσήφ την απατά πάλι, οπότε χωρίς καμία προειδοποίηση τον παρατάει και φεύγει για τα Μετέωρα. Ο Τόνυ τηλεφωνεί στη Μαργκώ για να της ανακοινώσει πως θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Νικόλας και η Βέρα μέσα από τις πρόβες του αργεντίνικου τάνγκο έρχονται όλο και πιο κοντά.
Ξένη σειρά
«Peaky blinders» ΕΡΤ1, 22.00
O Tόμας και η Πόλι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να καταφέρουν ο Φρέντι με την Εϊντα να το σκάσουν. Οι Λι προξενούν κι άλλα προβλήματα στην οικογένεια και ο Τόμας κανονίζει μαζί τους να παντρευτεί ο Τζον μια νεαρή Τσιγγάνα για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Η Γκρέις μαθαίνει όλο και περισσότερα για τις παράνομες δουλειές των Πίκι και ξαφνιάζεται όταν o Τόμας της ζητεί να δουλέψει για αυτόν. Στο μεταξύ, η Εϊντα γεννά το μωρό, την ώρα που η αστυνομία ετοιμάζεται να συλλάβει τον Φρέντι.


Ξένη ταινία
«Από το Παρίσι με αγάπη» STAR, 22.45
Ο Τζέιμς Ρις (Τζόναθαν Ρις Μέγερς), ασκούμενος της CIA, επιθυμεί να γίνει ένας γνήσιος πράκτορας και να ζήσει την αληθινή δράση. Οταν επιτέλους αναλαμβάνει την πρώτη του αποστολή, σπεύδει να συναντήσει τον συνεργάτη του και ειδικό πράκτορα Τσάρλι Γουόξ (Τζον Τραβόλτα), ο οποίος έρχεται στο Παρίσι προκειμένου να εμποδίσει μια τρομοκρατική επίθεση. Οταν ο Τζέιμς ανακαλύπτει πως και ο ίδιος αποτελεί έναν από τους στόχους των τρομοκρατών, συνειδητοποιεί ότι ο μόνος που μπορεί να τον κρατήσει στη ζωή είναι ο Τσάρλι. (Γαλλία, 2010, 84′)

HeliosPlus