Ψυχαγωγική εκποµπή
«DOT.» ΣΚΑΪ, 17.50
Στον καναπέ του «Dot.» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενούν τον Δημήτρη Σταρόβα. Τρεις παίκτες του «Master chef» φτιάχνουν το ιδανικό μενού για τους παίκτες του «Survivor». Η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δίνει τις δικές της στυλιστικές συμβουλές. Επίσης, 16 διάσημες γυναίκες απαντούν στην ερώτηση «Τι είναι ευτυχία;» ενώ η life coach της εκπομπής Μάρεα Λαουτάρη εντοπίζει τα 5 λάθη που κάνουν οι γυναίκες και μένουν μόνες.


Τηλεπαιχνίδι
«Celebrity game night» ANT1, 21.00
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό το Σάββατο παίκτες στη μια ομάδα θα είναι ηΜπέτυ Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης,η Μαριέλα Σαββίδου, ενώ στηδεύτερηθα είναι οΡένος Ρώτας, η Φανή Γεωργακοπούλουκαιο Σπύρος Πούλης.Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.


Ξένη ταινία
«Σκοτεινό µυστικό» MEGA, 22.30
Το 1964, ο γιατρός Ντέιβιντ Χέρνι χώρισε στη γέννα τα δίδυμα παιδιά που έφερε στον κόσμο η γυναίκα του για να της κρύψει ότι το νεογέννητο κοριτσάκι τους έπασχε από σύνδρομο Ντάουν. Εμπιστεύτηκε το βρέφος σε μια ευσυνείδητη νοσοκόμα, ενώ εκείνος εξαφανίστηκε από τη ζωή τους μαζί με τον νεογέννητο αδελφό της και τη γυναίκα του, η οποία δεν έμαθε ποτέ τίποτα. Τώρα πια η κόρη είναι μια εικοσιπεντάχρονη κοπέλα πλήρως εξοικειωμένη με την αναπηρία της, ενώ ο ίδιος βιώνει την κατάρρευση της οικογένειάς του καθώς το μυστικό που τόσα χρόνια κρατάει μέσα του τον στοιχειώνει και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια. Πρωταγωνιστούν οι Εμιλι Γουότσον, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Γκρέτσεν Μολ. (ΗΠΑ, 2008, 86′)

HeliosPlus