Basket League
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ ΕΡΤ1, 17.00
Εκποµπή µαγειρικής
«Kitchen Lab» ΣΚΑΪ, 16.45
Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Ακης Πετρετζίκης μαγειρεύει στο δικό του εργαστήριο. Στο «Kitchen Lab» δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια. Σήμερα ο Ακης μάς ετοιμάζει την πιο γρήγορη σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και κάππαρη, για κυρίως πιάτο γεμιστό ψαρονέφρι με μήλο και τέλος, για να γλυκαθούμε, ετοιμάζει τα πιο ζουμερά και γευστικά cupcakes με καφέ.


Ξένες ταινίες
«Οι πειρατές της Καραϊβικής:
Σε άγνωστα νερά»
ALPHA, 21.00
Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την περιπέτεια. Oταν βρεθεί λοιπόν στον δρόμο του η Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του, δεν είναι σίγουρος αν η τυχαία συνάντησή τους οφείλεται στη γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της Αντζέλικα να ανακαλύψει τη μυθική πηγή της αιώνιας νεότητας. Οταν όμως καταλήξει να βρεθεί απέναντι στον κουρσάρο Μαυρογένη, τον φόβο και τον τρόμο όλων των πειρατών, το ερώτημά του θα έχει απαντηθεί με τον πιο αποστομωτικό τρόπο. Πρωταγωνιστούν οι Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Ιαν Μακ Σέιν, Κέβιν Μακ Νάλι, Κιθ Ρίτσαρντς. (ΗΠΑ, 2011, 122′)
«Μια σκοτεινή αλήθεια» MEGA, 22.40
Η συνιδιοκτήτρια μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, που διαχειρίζεται τους φυσικούς πόρους σε τριτοκοσμικές χώρες, σοκάρεται όταν ένας νεαρός αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της, αφού την κατηγορεί για τον χαμό της οικογένειάς του. Τότε αποφασίζει να προσλάβει τον Τζακ, έναν πρώην πράκτορα της CIA και να τον στείλει στις ζούγκλες του Εκουαδόρ και να ξεσκεπάσει την σκοτεινή αλήθεια. Πρωταγωνιστούν οι Αντι Γκαρσία, Κιμ Κοατς, Ντεμπορα Κάρα Ούνγκερ, Εύα Λονγκόρια, Φόρεστ Γουίτακερ. (ΗΠΑ, 2012, 116′)

HeliosPlus