Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια»
ANT1, 23.15
Η Μέλπω και ο Τομ φεύγουν εν τέλει για Αμερική. Πριν φύγουν όμως, η Μέλπω, πληγωμένη από το θέατρο που της έπαιξαν οι άνδρες, φροντίζει να βάλει φιτιλιές στον Πέτρο και στη Δανάη για να ταράξει τη σχέση τους. Ο Χριστόφορος λέει στη Λουκία ότι ξεκαθάρισε την κατάσταση στη Βιολέτα και η Λουκία του ζητεί να πάρει διαζύγιο άμεσα. Η Κατερίνα γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον Ηλία, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι αυτό που δείχνει.
Ξένη σειρά
«Deadlywomen» ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly Women» η Κάντις ΝτεΛονγκ, σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές, μας βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Matriarchs of Murder» βλέπουμε πως οι γυναίκες που καταφεύγουν στο φόνο μπορεί να έχουν πολλά πρόσωπα. Μπορεί να είναι η γυναίκα που φροντίζει πρόθυμα την οικογένειά της, αφαιρώντας ταυτόχρονα ανθρώπινες ζωές ατιμώρητη για πολλά χρόνια, ή ακόμα και η ηλικιωμένη που μένει χήρα ξανά και ξανά χωρίς κανείς να υποψιαστεί το παραμικρό.


Ξένη ταινία
«Wanted» STAR, 22.40
Ο εικοσιπεντάχρονος Γουέσλι Γκίμπσον είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος που ζει μονότονα, μέχρι τη στιγμή που συναντά τη δυναμική Φοξ και ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα. Επειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής αδελφότητας δολοφόνων. Γρήγορα όμως αποδεικνύεται πως τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται. Ετσι, έχοντας αποκτήσει όλη την εξουσία που πάντοτε επιθυμούσε, ο Γουέσλι θα μάθει πως το να ελέγχεις τη ζωή σου είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο από το να σκορπάς τον θάνατο. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι, Τέρενς Σταμπ. (ΗΠΑ/Γερμανία, 2008, 98′)

HeliosPlus