Τηλεπαιχνίδι µαγειρικής
«Master Chef»
STAR, 21.00
Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον επόμενο έλληνα Master Chef που πέρα από τον τίτλο θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στην κουζίνα του «Master Chef» οι παίκτες ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη δημιουργικότητά των παικτών κρίνουν τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι εκτός από την αξιολόγηση των διαγωνιζομένων έχουν και ρόλο μέντορα κατευθύνοντας και συμβουλεύοντάς τους.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση μου»
ALPHA, 20.00
Η Σύλβια ζητάει τη βοήθεια της Αιμιλίας, προκειμένου να αποφύγει ο Ζούβας την κατάθεση για το κλεμμένο φορτηγό, ενώ ο Δαμιανός προχωράει τη σχέση του με τη Λατάνια. Η Βασιλίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη Μένη για τη μεταφορά της εταιρείας στη Βουλγαρία και η Ρενάτα έχει επαφές με τον Αχιλλέα μέσω των κοινωνικών δικτύων, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Ο Λεωνίδας αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί με τον Βλάση στο θέατρο που έχει στήσει για να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια με τη Μίκα.
Ξένη ταινία
«Το κρυφτό»
ΣΚΑΪ, 24.00
Μετά τον θάνατο της συζύγου του ένας πατέρας και η μικρή του κόρη μετακομίζουν κοντά στο δάσος, ελπίζοντας ότι η επαφή με τη φύση θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός. Εκεί, η κόρη του αρχίζει να μιλάει και να παίζει κρυφτό με έναν φανταστικό φίλο, τον Τσάρλι. Σύντομα όμως τα παιχνίδια τους θα πάψουν να είναι αθώα, και η μικρή Εμιλι θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας θύελλας εφιαλτικών καταστάσεων που ούτε ο ίδιος ο πατέρας της δεν μπορεί να σταματήσει. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντακότα Φάνινγκ, Φάμκε Γιάνσεν, Ελίζαμπεθ Σου. (ΗΠΑ / Γερμανία, 2005, 101′)

HeliosPlus