Τηλεπαιχνίδι
«Deal» ALPHA, 18.00
Είκοσι δύο κουτιά που κρύβουν την έκπληξη. Ενας τραπεζίτης έτοιμος να τα δώσει όλα. Ενας παρουσιαστής που ξέρει εδώ και χρόνια να μοιράζει το παιχνίδι ισόποσα ανάμεσα στην αγωνία, στο χιούμορ και στη διασκέδαση. Οι κανόνες είναι απλοί: ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ. Παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.


Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ANT1, 19.00
Ο Αρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση μετά τον εκβιασμό του Βίκτωρα. Μαρίνα ή φυλακή. Παρουσία της Ζωής και του Παύλου, εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα σταθεί στο πλευρό της και δεν θα τη στενοχωρήσει ξανά. Η Ζωή χάνει τον κόσμο, ενώ ο Παύλος υποψιάζεται πως ο Αρης δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του για το μωρό. Η Σοφία αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο, αφού είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο. Η Νατάσα εκβιάζεται από τον Βίκτωρα και δεν λέει την αλήθεια στον Τάσο για την εμπλοκή της Μαρίνας στην παράνομη υιοθεσία.


Ξένη ταινία
«The transpoter refueled» STAR, 22.50
Ο Φρανκ είναι ο καλύτερος οδηγός για κάθε βρωμοδουλειά. Οχι ονόματα, όχι ερωτήσεις και όχι διαπραγματεύσεις στην τιμή. Ο δρόμος του θα διασταυρωθεί με αυτόν της Αννας, αρχηγού μιας ομάδας θηλυκών δολοφόνων, η οποία αποφασίζει ότι ο Φρανκ είναι ο κατάλληλος για να καθαρίσει μια ομάδα ρώσων εμπόρων λευκής σαρκός. Για να είναι σίγουρη ότι θα συνεργαστεί, κρατάει όμηρο τον πατέρα του. Τώρα, η εκδίκηση είναι μονόδρομος. Πρωταγωνιστούν οι Ρέι Στίβενσον, Εντ Σκράιν, Γκαμπριέλα Ράιτ, Ραντιβόζ Μπούκβιτς. (Γαλλία / Κίνα, 2015, 96′)

HeliosPlus