Champions League
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΕΛΣΙ ΕΡΤ1, 21.45
Τη μάχη των μαχών Μπαρτσελόνα – Τσέλσι, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, έχουν την ευκαιρία να δουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ, στις 21.45. Η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στις 21.10 με την εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ –Pre game», με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον Ακη Ζήκο. Στις 21.45 οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr τον αγώνα Μπαρσελόνα – Τσέλσι, που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης. Τον αγώνα περιγράφει ο Ιωσήφ Νικολάου. Αμέσως μετά τη λήξη, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ –Post game», με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα.
Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια» ANT1, 23.15
Ο Αγγελος δέχεται να γίνει μόνιμος συνεργάτης της Μέλπως, εντυπωσιασμένος από τις προοπτικές που του ανοίγονται στο εξωτερικό, ενώ εκείνη έχει και άλλα σχέδια για τους δυο τους. Οταν ο Τομ μαθαίνει ότι η Μέλπω έχει πονηρούς σκοπούς για τον Αγγελο, τρελαίνεται και οι άντρες πανηγυρίζουν, γιατί θεωρούν πως θα γλιτώσουν το σπίτι. Ομως οι γυναίκες αποκαλύπτουν στη Μέλπω ότι ο Αγγελος είναι ομοφυλόφιλος.
Ξένη σειρά
«Deadly women» ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly women» η Κάντις Ντε Λονγκ σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές μάς βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο με τίτλο «Parents peril», μια μαθήτρια υποκύπτει στην αρρωστημένη αγάπη που τρέφει για τη μητέρα της, ενώ μια άλλη κόρη αποφασίζει να πάρει θανάσιμη εκδίκηση από τη μόνη γυναίκα που θεώρησε ποτέ μητέρα της.


Ξένη ταινία
«Η αιχµάλωτη» STAR, 22.30
Οκτώ χρόνια μετά την περίεργη εξαφάνιση της 9χρονης Κασσάνδρας, έρχονται στην επιφάνεια ορισμένα στοιχεία που δείχνουν ότι η κοπέλα ενδέχεται να είναι ακόμη ζωντανή. Η αστυνομία, οι γονείς της και μέλη της τοπικής κοινωνίας θα προσπαθήσουν και πάλι να ξεδιαλύνουν το μυστήριο, που καλύπτει την εξαφάνισή της. Ενώ οι Αρχές διερευνούν την πιθανότητα απαγωγής της, ο πατέρας της Μάθιου, απογοητευμένος από την έλλειψη προόδου στις έρευνες αλλά και εξοργισμένος από τις υποψίες ότι εκείνος έπαιξε κάποιον ρόλο στην εξαφάνισή της, αρχίζει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Η ταινία βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που συγκλόνισε τον Καναδά πριν από πολλά χρόνια. Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Ντουράντ, Σκοτ Σπίντμαν, Ροζάριο Ντόσον. (Καναδάς, 2014, 104′)

HeliosPlus