Τηλεπαιχνίδι

«Money Drop» STAR, 21.00
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς και πολλοί ακόμα μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις. Ενα παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς.


Ξένη σειρά

«Deadlywomen» ΣΚΑΪ, 00.30
Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Deadly women» η Κάντις ΝτεΛόνγκ σε συνεργασία με ψυχολόγους, εγκληματολόγους και ιατροδικαστές μάς βάζει στον μυστικό κόσμο μιας διεστραμμένης αδελφότητας, που αποτελείται αυστηρά από γυναίκες δολοφόνους. Στο σημερινό επεισόδιο η αγάπη είναι ένα από τα πιο δυνατά ανθρώπινα συναισθήματα, γεμίζει τον πυρήνα της ύπαρξής μας με ζεστασιά και μας δίνει ελπίδα για να συνεχίζουμε. Οταν όμως η αγάπη μετατρέπεται σε μίσος, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι και θανάσιμα.


Ξένη ταινία

«Iron man 2» ALPHA, 21.00
Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του υπερήρωα με την εντυπωσιακή στολή, όλοι θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά. Ωστόσο, δεν πρόκειται πάντα για αγνό ενδιαφέρον. Κάποιοι θέλουν να τον πλησιάσουν για τον πλούτο και τη δύναμή του, ενώ άνθρωποι της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην τεχνολογία του προς όφελος της πολεμικής βιομηχανίας. Ο Τόνι Σταρκ ξέρει φυσικά να προφυλάσσει καλά τον εαυτό του αλλά και τα πολύτιμα μυστικά του από κάθε επίδοξο απατεώνα ή εγκληματία, μέχρι που ο Ιβαν Βάνκο, ο πιο θανάσιμος εχθρός του από το παρελθόν, εμφανίζεται στο προσκήνιο. Προταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σαμ Ρόκγουελ, Μίκι Ρουρκ, Σάμιουελ Τζάκσον. (ΗΠΑ, 2010, 124′)

HeliosPlus