Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή»
ANT1, 19.00
Η Ζωή και ο Αρης καβγαδίζουν άσχημα με αφορμή την παραίτηση του Παύλου, ενώ το περιστατικό μαθαίνει και η Κατερίνα που δηλώνει και εκείνη παραίτηση. Η Μαρίνα βλέπει ότι ο Αρης χάνει τον έλεγχο εξαιτίας του έρωτά του για τη Ζωή και αποφασίζει να αλλάξει τακτική προσπαθώντας να του γίνει απαραίτητη. Ο Μάρκος αναγκάζει τη Ζωή να παραδεχθεί τον έρωτά της για τον Αρη και της προτείνει να φύγει μαζί του στο εξωτερικό για να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Ξένες ταινίες

«Κόκκινη αυγή»
STAR, 22.30
Οι ανυποψίαστοι πολίτες της περιοχής Σπόκεϊν στην Ουάσιγκτον ξυπνούν ένα πρωί αντικρίζοντας αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι πέφτουν από τον ουρανό σε μια αιφνιδιαστική επίθεση κατά των ΗΠΑ. Σύντομα ολόκληρη η πόλη είναι υπό τον έλεγχο του εχθρού. Μια ομάδα όμως θαρραλέων εφήβων αποφασίζει να αγωνιστεί ξεκινώντας έναν σκληρό πόλεμο εναντίον των επιδρομέων με σκοπό να πάρουν πίσω την πόλη τους. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ, Αντριάν Παλίκι, Τζος Χάτσερσον, Τζος Πεκ, Ιζαμπελ Λούκας. (ΗΠΑ, 2012, 85′)
«Τhe call»
ALPHA, 23.50
Μια λεπτή κλωστή επιβίωσης χωρίζει τη Κέισι (Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν), μια έφηβη, θύμα απαγωγής, από τη μόνη ελπίδα σωτηρίας της, μια ψύχραιμη, καθησυχαστική φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής της ειδικής υπηρεσίας 911. Η Τζόρνταν (Χάλι Μπέρι), οδηγώντας μια ομάδα νέων αστυνομικών σε μια ακόμα μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας, προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της κλήσης. Σταδιακά όμως διαπιστώνει ότι οι λεπτομέρειες της απαγωγής τής θυμίζουν μια αντίστοιχη περίπτωση από το παρελθόν, όπου τότε η αποτυχία της να σώσει το θύμα τής είχε στοιχειώσει τη ζωή. Τώρα η Τζόρνταν θα πάρει τον έλεγχο της κατάστασης με έναν τρόπο που δεν είχε κάνει ποτέ πριν. (ΗΠΑ, 2013, 94′)

HeliosPlus