Ελληνική σειρά
«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
ALPHA, 21.00
Η Μαρίνα οργανώνει το αποκριάτικο πάρτι του γραφείου με θέμα «διάσημα ζευγάρια της Ιστορίας». Η Βούλα έχει σχέδια για την αποκριάτικη γιορτή του πολιτιστικού συλλόγου. Ο Μηνάς, μη θέλοντας να την αφήσει να εκτεθεί, της τα αλλάζει λιγάκι. Μια πρόσκληση σε αποκριάτικο πάρτι βάζει τον Αγγελο και τη Βέλη στη μηχανή του χρόνου και τους προσγειώνει στα αθάνατα ελληνικά 80s. Η Ξένια έχει τρελή διάθεση για αποκριάτικο πάρτι. Ο Μπάμπης αντιθέτως ζει με τις υποψίες ότι η Σοφία θα κάνει το «απονενοημένο διάβημα» με τον Γιωργάκη.


Eλληνική ταινία
«Στρέλλα» ΣΚΑΪ, 00.20
Ο Γιώργος αποφυλακίζεται ύστερα από 14 χρόνια για έναν φόνο που διέπραξε σε ένα μικρό χωριό στην ελληνική επαρχία. Περνάει το πρώτο του βράδυ σε ένα φθηνό ξενοδοχείο στην Αθήνα, όπου γνωρίζει τη Στρέλλα, μια νεαρή εκδιδόμενη τρανς. Θα περάσουν τη νύχτα μαζί και πολύ σύντομα θα ερωτευτούν. Το παρελθόν όμως στοιχειώνει τον Γιώργο. Με τη Στρέλλα στο πλευρό του, θα πρέπει να αναζητήσει μια νέα διέξοδο. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Κοκιασμένος, Μίνα Ορφανού, Μπέτυ Βακαλίδου, Μίνως Θεοχάρης. (Ελλάδα, 2009, 111′)


Ξένη ταινία
«Red: Πράκτορες παροπλισμένοι
αλλά πάντα επικίνδυνοι»
STAR, 22.45
Ο πράκτορας Φρανκ Μόουζες έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και ζει πλέον μια ήσυχη ζωή. Tην απόλυτη ηρεμία του αναστατώνει μια ομάδα εκτελεστών που προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Oταν ο Φρανκ αντιλαμβάνεται ότι τόσο εκείνος όσο και άλλοι παλιοί του συνάδελφοι έχουν γίνει στόχοι αδίστακτων εκτελεστών, αναλαμβάνει δράση. Οι καλύτεροι πράκτορες θυμούνται ξανά τις μαχητικές τους ικανότητες, αποφασισμένοι να βρουν και να εξοντώσουν αυτούς που τους θέλουν νεκρούς. Πρωταγωνιστούν οι Ελεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν, Μπρους Γουίλις, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Τζον Μάλκοβιτς, Μαίρη-Λουίζ Πάρκερ. (ΗΠΑ, 2010, 101′)

HeliosPlus