Ξένες ταινίες

«Το τερατόσπιτο» MEGA, 13.10
Ο νεαρός Ντι Τζέι πάντα ήξερε ότι κάτι περίεργο έχει το γειτονικό σπίτι των Νεμπερκράκερ. Οταν το σπίτι μεταμορφώνεται σε ένα ολοζώντανο τέρας που βρυχάται, ο Ντι Τζέι επιστρατεύει τους φίλους του, Τσάουντερ και Τζένη, για να ανακαλύψουν μαζί το μυστικό που δίνει ζωή στο σπίτι… Η παραγωγή της ταινίας φέρει την υπογραφή των Ρόμπερτ Ζεμέκις και Στίβεν Σπίλμπεργκ και ήταν υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. (HΠΑ, 2006, 86′)
«Ταξίδι 2: To μυστηριώδες νησί»
STAR, 16.30
Ο νεαρός τυχοδιώκτης Σον Αντερσον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη –ένα νησί γεμάτο με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του θα αρχίσουν να αναζητούν το νησί για να σώσουν τον μοναδικό του κάτοικο. Πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κέιν, Τζος Χάτσερσον, Ντουέιν Τζόνσον, Βανέσα Χάτζενς, Λούις Γκάζμαν, Κριστίν Ντέιβις. (ΗΠΑ, 2012, 83′)
«Πολύ σκληρός για να πεθάνει:
Η εκδίκηση»
ALPHA, 23.15
Μετά την αιματηρή τρομοκρατική έκρηξη σε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Νέας Υόρκης, η αστυνομική υπηρεσία λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον εγκέφαλο πίσω από το χτύπημα. Απαίτησή του είναι να επιστρέψει στα πράγματα ο πρώην αστυνομικός Τζον Μακ Λέιν, που απολύθηκε πρόσφατα λόγω αλκοολισμού. Σκοπός του είναι ο Τζον, ένας εκπρόσωπος του νόμου και της τάξης, να «ταπεινωθεί» εκτελώντας μια σειρά από παράλογες και επικίνδυνες επιθυμίες του προκειμένου να μην ισοπεδώσει την πόλη ολόκληρη. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τζέρεμι Αϊρονς, Σάμιουελ Τζάκσον. (ΗΠΑ, 1995, 128′)

HeliosPlus