Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ANT1, 21.00
Η Χριστίνα πιάνει στα πράσα τον Ευτύχη να φιλιέται με τη Μάρθα και τον χωρίζει. Εκείνος δεν τα βάφει και μαύρα, γιατί έχει μια μεγάλη ευκαιρία να τα ξαναβρεί με τη Μάρθα, την ίδια στιγμή που η Βιολέτα αποφασίζει να χωρίσει οριστικά τον Χριστόφορο, αφού δεν μπορεί πλέον να τον εμπιστευθεί. Ο Πέτρος συνεχίζει να ζηλεύει τη Δανάη, ενώ ο ερχομός των παιδιών του στο σπίτι δημιουργεί κι άλλα προβλήματα στη συγκατοίκησή τους.
Ξένες ταινίες
«Το αγόρι της διπλανής πόρτας»
STAR, 22.10
Η Κλερ, δασκάλα γυμνασίου, έχει μόλις χωρίσει από τον άπιστο άντρα της. Οταν ένα όμορφο και χαρισματικό 19χρονο αγόρι, ο Νόα, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα, η Κλερ, σε μια στιγμή αδυναμίας, υποκύπτει στην ερωτική της επιθυμία για εκείνον και περνούν μια νύχτα πάθους μαζί. Οταν εκείνη καταλαβαίνει το λάθος της και επιχειρεί να τερματίσει τη σχέση τους, ο Νόα οδηγείται σε μια επικίνδυνη, βίαιη εμμονή, σπρώχνοντας την Κλερ εκτός ορίων. Πρωταγωνιστούν οι Τζένιφερ Λόπεζ, Τζον Κόρμπετ, Ράιαν Γκούζμαν, Ιαν Νέλσον. (ΗΠΑ, 2015, 84′)

«Θύμα απάτης» ALPHA, 23.50
Η Ρεμπέκα Σκοτ είναι μια μάχιμη δημοσιογράφος που σύντομα καλείται να ανταποκριθεί στην πιο δύσκολη δημοσιογραφική πρόκληση της ζωής της: να πάει στην Αυστραλία για να διερευνήσει ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του άνδρα της, προστατευόμενου μάρτυρα για μια υπόθεση του FBI. Σύμμαχός της στην πορεία θα βρεθεί ο ομοσπονδιακός πράκτορας Τζον Νέλσον, που ως τώρα παρακολουθούσε εκ των έσω την υπόθεση και είναι ο μόνος που μπορεί να τη βοηθήσει να ξεσκεπάσει το δίκτυο της απάτης μέσα στο οποίο βρέθηκε ο άνδρας της. Πρωταγωνιστουν οι Κούμπα Γκούντιν τζούνιορ, Εμανουέλ Βογέρ, Εβερτ Μακ Κουίν, Τζεφ Γκάνον, Κέλι Ατκινσον. (ΗΠΑ, 2013, 92′)

HeliosPlus