Ενημερωτική εκπομπή
Ιστορίες ΣΚΑΪ, 00.30
Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί και επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς. Επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, οι Αλέξης Παπαχελάς, Παύλος Τσίμας, Σία Κοσιώνη και Τάσος Τέλλογλου μας προτρέπουν να ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς.


Ελληνική σειρά
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Η Λυδία προτείνει στον Σάββα να πάνε κάπου ένα Σαββατοκύριακο, αλλά εκείνος δεν κουνιέται από τον καναπέ του. Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την επιμονή του Μενέλαου να μην κάνει κάτι διαφορετικό. Για πρώτη φορά πεθερά και νύφη έχουν κοινό στόχο και θα προσπαθήσουν να παρακινήσουν τους συζύγους τους να απαρνηθούν τον καναπέ. Θα προφασιστούν ότι θα φύγουν εκδρομή, ενώ στην πραγματικότητα θα βρουν καταφύγιο στο σπίτι της Αντωνίας που θα φροντίσει, με τις ευλογίες τους, να βάλει φιτιλιές στους άδρες της παρέας. Τα σχέδια, όμως, καμιά φορά γυρίζουν μπούμερανγκ.


Ξένη ταινία
«Πολύ σκληρός για να πεθάνει Νο 2»
(Die Hard 2)
STAR, 22.30
Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο αστυνομικός Τζον Μακλέιν (Μπρους Γουίλις) περιμένει στον θάλαμο αναμονής επιβατών του Διεθνούς Αεροδρόμιου της Ουάσιγκτον προκειμένου να παραλάβει τη σύζυγό του Χόλι (Μπόνι Μπεντέλια) που καταφθάνει με την επόμενη πτήση. Στο ίδιο αεροπλάνο επιβαίνει και ο Ραμόν Εσπεράνζα (Φράνκο Νέρο), ένας νοτιοαμερικανός έμπορος ναρκωτικών που έχει συλληφθεί και πρόκειται να δικαστεί στις ΗΠΑ. Εξαιτίας του μια ομάδα τρομοκρατών καταλαμβάνει το αεροδρόμιο και απαιτεί από την κυβέρνηση να τους δώσει ένα Μπόινγκ 747 για να φυγαδεύσουν τον Εσπεράνζα, αλλιώς δεν θα επιτρέψουν την προσγείωση των αεροπλάνων. Ο Μακλέιν, που καταφέρνει να διαφύγει την προσοχή των τρομοκρατών, αποφασίζει να ματαιώσει τα σχέδιά τους. (ΗΠΑ, 1990, 112′)

HeliosPlus