Ελληνική σειρά
«Παρθένα Ζωή» ΑΝΤ1, 19.00
Η Ζωή ανακαλύπτει τυχαία το γράμμα της Νατάσας και μαθαίνει πλέον πως το μωρό που κουβαλάει μέσα της είναι του Αρη, ύστερα από ένα ιατρικό λάθος. Η Ζωή κατηγορεί τον Αρη που της απέκρυψε την αλήθεια και πιστεύει πως ο έρωτάς του για εκείνη ήταν ένα σχέδιο προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο παιδί. Η Μαρίνα παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και ενώ ο Αρης είναι έτοιμος να της ζητήσει διαζύγιο τα σχέδιά του ανατρέπονται με τον χειρότερο τρόπο.
Ξένες ταινίες
«Το µονοπάτι του θανάτου» STAR, 22.10
Ο Ματ ήταν κάποτε ένας πολύτιμος αστυνομικός για το τμήμα της Νέας Υόρκης, όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. Παρότι διστακτικός αρχικά, ο ντετέκτιβ αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την απαγωγή και δολοφονία της γυναίκας του. Το πρώτο πράγμα που ανακαλύπτει είναι πως οι άνθρωποι αυτοί δεν προέβησαν στο ίδιο διεστραμμένο έγκλημα για πρώτη φορά. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller του συγγραφέα Λόρενς Μπλοκ. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον, Νταν Στίβενς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, Ανταμ Ντέιβιντ Τόμπσον, Μπόιντ Χόλμπρουκ. (ΗΠΑ, 2014, 105′)
«Ο κανόνας της σιωπής» ALPHA, 23.50
Ο Τζιμ Γκραντ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ), πρώην μέλος μιας ακτιβιστικής οργάνωσης, καταζητείται εδώ και χρόνια από το FBI μετά τη συμμετοχή του σε ληστεία τράπεζας. Ο ίδιος έκτοτε έχει αλλάξει ζωή και ζει ως δικηγόρος στη Νέα Υόρκη, πατέρας πια ενός 11χρονου κοριτσιού, που τη φροντίζει ο ίδιος μετά τον θάνατο της συζύγου του. Οταν όμως συλλαμβάνεται η Σάρον Σόλαρζ (Σούζαν Σαράντον), άλλο μέλος της παλιάς οργάνωσης, η πραγματική ταυτότητα του Τζιμ Γκραντ κινδυνεύει να έρθει στο φως της δημοσιότητας. (ΗΠΑ, 2012, 111′)

HeliosPlus