Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
ΑΝΤ1, 21.00
Η σχέση της Βιολέτας και του Ορφέα προχωρά, ενώ ο Χριστόφορος προσποιείται με μεγάλη επιτυχία τον ζακυνθινό ταξιτζή, νέο κολλητό του Ορφέα. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Αντώνη που είναι ακόμη στον Στρατό, ενώ η Ιουλία προσπαθεί να βρει τρόπους να τον φέρει πίσω. Ο Ευτύχης μεταφέρει όλη του τη δημιουργικότητα στο ριάλιτι των συγκατοίκων.
Ξένες ταινίες
«Jarhead» STAR, 22.30
Τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο Αντονι Σουόφορντ, φοιτητής από το Σακραμέντο, μόλις κατατάχθηκε στο σώμα πεζοναυτών. Η βασική εκπαίδευση τελειώνει και τώρα είναι ελεύθερος σκοπευτής, πανέτοιμος για όλα. Με το ξέσπασμα του Πολέμου του Κόλπου, η διμοιρία του μετατίθεται στη Σαουδική Αραβία. Υστερα από 175 μέρες απραξίας, αφόρητης ζέστης και διαρκούς εκνευρισμού ξεκινά η περίφημη επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου». Μέσα σε πέντε ημέρες ο Σουόφ και η διμοιρία του θα γίνουν μάρτυρες φρικαλεοτήτων και ίσως να αρπάξουν την ευκαιρία να αποδείξουν στους εαυτούς τους πως είναι ικανοί να σκοτώσουν. Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμι Φοξ, Τζέικ Γκίλενχαλ, Σκοτ ΜακΝτόναλντ, Πίτερ Σκάρσγκαρντ. (ΗΠΑ, 2005, 117′)
«Air Force One» ALPHA, 23.50
Στο προεδρικό αεροπλάνο των ΗΠΑ, ο πρόεδρος Mάρσαλ επιστρέφει στην πατρίδα μαζί με τη γυναίκα του, την κόρη του και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους από ένα διπλωματικό ταξίδι στη Ρωσία. Μετά την επιτυχή έκβαση της συνεργασίας Αμερικανών και Ρώσων εναντίον του δικτάτορα του Καζακστάν, η παγκόσμια τάξη έχει πλέον αποκατασταθεί. Ομως, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, μια ομάδα τρομοκρατών με επικεφαλής τον τρομερό Ιγκορ Κορσούνοφ παίρνει αιφνιδιαστικά τον έλεγχο και κρατά ομήρους όλους τους επιβάτες. Αίτημά τους είναι η άμεση απελευθέρωση του δικτάτορα της χώρας τους, διαφορετικά θα ακολουθήσει το χάος. Πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Γκάρι Ολντμαν, Γκλεν Κλόουζ, Γουέντι Κρούσον, Πολ Γκιλφόιλ. (ΗΠΑ/Γερμανία, 1997, 114′)

HeliosPlus