Η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που κατέκτησαν μετάλλιο, κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων που έγιναν το 2017 θα γίνει αύριο, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, και θα μεταδοθεί στις 19:00 ζωντανά στο Novasports1HD αλλά και μέσω Facebook, YouTube καθώς και στο WebTV του Novasports.gr. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν τιμητικές διακρίσεις στους προπονητές των αθλητών.
Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.
Η Nova βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως ήταν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016.
Παράλληλα, ήδη από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 19:00 στο Novasports24HD, προβάλλεται και πάλι, η εκπομπή «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα. Οι εκπομπές της «Ώρας των Παραολυμπιονικών» θα είναι διαθέσιμες και στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί για την Παραολυμπιακή oμάδα στο Web TV του Novasports.gr και συγκεκριμένα στο www.novasports.gr/paraolympiakiomada
Η εκδήλωση την οποία διοργανώνουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.